Cum s-a schimbat viața lui Cătălin Bordea după divorțul de Livia. „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Sunt tot singur, nu-mi găsesc iubită”

Cătălin Bordea a trecut printr-o perioadă foarte dificilă după ce a aflat de infidelitatea fostei sale soții, Livia. Cea care i-a fost parteneră mai bine de zece ani l-a înșelat cu unul dintre prietenii lui cei mai buni, Spike.

20 nov. 2023, 23:05
Cum s-a schimbat viața lui Cătălin Bordea după divorțul de Livia. „Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez. Sunt tot singur, nu-mi găsesc iubită”

Cătălin Bordea și Livia au divorțat în urmă cu câteva luni, iar la scurt timp de la despărțire Livia s-a afișat la brațul lui Spike, prietenul fostului soț.

În toată această perioadă, comediantul a decis să o lase mai moale cu dragostea și să se concentreze doar pe carieră și pe dezvoltarea lui personală. „Mă focusez pe latura profesională unde lucrurile merg foarte bine. Mă concentrez pe mine sa fiu ok. Mi-am pierdut soția, dar pe mine mă păstrez”, a declarat Cătălin Bordea, pentru Cancan.ro.

Citește și Cătălin Bordea visează cu ochii deschiși la Doinița Oancea: „Ai văzut ce păr frumos are?”. Replica actriței îi dă speranțe

S-a zvonit că juratul de la iUmor și-a refăcut viața personală, după ce a fost văzut în compania mai multor femei, însă Bordea spune că acest aspect nu e pe lista priorităților lui.

„Da, sunt tot singur. Nu îmi găsesc iubită pentru că nu o caut. Am alte treburi. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini. Lucrurile încep să se așeze, ușor, ușor ”, a mai spus Bordea.

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike nu se mai ascund

În tot acest timp, Livia își vede mai departe de relația cu Spike, neținând cont de gurile rele. Cei doi porumbei au fost surprinși recent la un restaurant de fițe din Capitală, fără să se mai ascundă.

În urmă cu câteva luni, showbiz-ul din România s-a cutremurat, după ce Livia Eftimie a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu Spike, cel mai bun prieten al soțului său. La momentul respectiv, Spike nu s-a deranjat să caute scuze pentru a-i salva reputația brunetei a cărei căsnicie era pe butuci.

“Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am Covid, trebuie să închid”, a declarat Spike.

Citește și Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike nu se mai ascund! Cum au fost surprinși cei doi porumbei