Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike nu se mai ascund! Cum au fost surprinși cei doi porumbei

Povestea de dragoste dintre Livia Eftimie, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike devine din ce în ce mai serioasă. Celor doi porumbei nu le mai pasă de gura lumii și au decis să se afișeze în public.

30 oct. 2023, 10:23
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, și Spike nu se mai ascund! Cum au fost surprinși cei doi porumbei
Livia, fosta soție a lui Cătălin Bodrea, și Spine nu se mai ascund! Sursa foto: Cancan.ro

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bodrea, și Spike nu se mai ascund! Fosta soție a lui Cătălin Bordea a trecut peste scandalul separării de juratul iUmor și își vede în continuare de viață.

Citește și Cătălin Bordea visează cu ochii deschiși la Doinița Oancea: „Ai văzut ce păr frumos are?”. Replica actriței îi dă speranțe

Livia, fosta soție a lui Cătălin Bodrea, și Spike nu se mai ascund!

Recent, Livia Eftimie a fost surprinsă de paparazzii Cancan împreună cu Spike, cel mai bun prieten al fostului soț cu care l-a și înșelat de altfel, la un restaurant de fițe din Capitală, unde s-au răsfățat cu pește și fructe de mare.

După ce au mâncat pe cinste, cei doi porumbei au mers la un magazin de mobilă pentru a-și cumpăra câte ceva pentru casa lor. La plecare cei, doi și-au luat câte o înghețată și și-au aruncat priviri dulci, dar și zâmbete calde, semn că relația lor merge ca pe roate.

În urmă cu câteva luni, showbiz-ul din România s-a cutremurat, după ce Livia Eftimie a fost surprinsă în timp ce se săruta pasional cu Spike, cel mai bun prieten al soțului său.

La momentul respectiv, Spike nu s-a deranjat să caute scuze pentru a-i salva reputația brunetei a cărei căsnicie se pare că era pe butuci.

“Suntem colegi de firmă. Ne mai și sărutăm, care este problema? Și cu managerul mă sărut. Nu avem ce să comentăm, nu ne interesează publicitatea. Nu mă simt nici bine, cred că am covid, trebuie să închid”, a declarat Spine pentru cancan.ro.

În cele din urmă, inevitabilul s-a produs, iar Bordea și Livia s-au despărțit definitiv. Acum, bruneta se bucură de dragostea și atenția lui Spike, însă foarte mulți oameni sunt de părere că relația celor doi nu va fi una de lungă durată.

„Relația lui Spike cu Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, nu cred că va avea multe zile, mai ales dacă s-o fi înfiripat în timpul căsniciei femeii. Nu știm asta. Dar, nu ai cum să fii fericit, cum să-ți clădești fericirea pe nefericirea altuia. Relațiile acestea, din păcate, nu țin, aici e lucrarea diavolului, și-a băgat dracul coada. Dacă cei doi au trăit în păcat, în timp ce femeia era încă măritată, ea a desfrânat cu acest cavaler de onoare, care ar fi trebuit, da, să aibă onoare, că doar era omul de încredere al ginerelui. Spike nu avea voie să se bage peste soția lui Cătălin, la rugăciunea nunții se și spune: . În plus, ea a jurat cu mâna pe Biblie să îi fie credincioasă soțului ei, iar ce a făgăduit trebuia să fie până la moarte. La nuntă, ți-ai luat un angajament, așa că trebuie să îți duci crucea. Există și probleme, în căsnicii, dar, unde este credință, Dumnezeu ne ajută să trecem peste ele. Cei care au credință nu sparg casele altora, mai ales pe ale prietenilor”, a declarat preotul Mirea Vîrtejeanu, pentru playtech.ro.

Citește și Cum a reacționat Cătălin Bordea, după ce a aflat că fosta lui soție, Livia, și Spike s-au mutat împreună. „Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”