Cum s-au cunoscut Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru. Artista a dezvăluit tot: „În Vama Veche, era cu mai multe”

Cum s-au cunoscut Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru. Deşi formează un cuplu de puţin timp, fanii i-au îndrăgit foarte tare şi îşi doresc să trăiască povestea de dragoste cât mai mult. Recent, actriţa a făcut dezvăluiri despre relaţia cu celebrul bucătar.

22 sept. 2022, 21:22
Cum s-au cunoscut Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru. Artista a dezvăluit tot: „În Vama Veche, era cu mai multe”
Cum s-au cunoscut Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru

Cum s-au cunoscut Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar testul surprem al relaţiei lor a fost plecarea în America Express, acolo unde au făcut echipă. Se pare că s-au întors mult mai uniţi şi mai îndrăgostiţi.

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru, sărut pasional la Chefi la cuţite. Chef-ul are parte de o mega-surpriză

Cum s-au cunoscut Cătălin Scărlătescu şi Doina Teodoru

Fiind un sezon aniversar, pe cei trei jurați îi vor aștepta multe surprize. Una dintre ele este pentru Cătălin Scărlătescu şi o face chiar partenera lui de viaţă, Doina Teodoru, cea care l-a cucerit iremediabil pe simpaticul jurat. Doina nu este nici ea străină de lumina reflectoarelor. Iubita lui Scărlătescu a descoperit faima odată cu „iUmor”, dar și cu serialul „Băieți de oraș”, produs de Mihai Bendeac.

Acum, în sezonul cu numărul 10, Doina Teodoru a vrut să-l impresioneze pe Cătălin Scărlătescu, să-i demonstreze că se pricepe și la gătit, cu speranţa că preparatul ei îl va da pe spate pe juratul de la „Chefi la cuțite”. Scărlătescu s-a emoționat atunci când și-a văzut partenera într-o asemenea ipostază.

Pe Cătălin l-am cunoscut acum două veri, în Vama Veche. Eu eram cu cineva, el era cu mai multe. Toate relații «serioase», așa le numește el. Dar, vă spun, la câte relații pasagere a avut Cătălin, puteți să-i spuneți Gara de Nord.

Nu-i spun Aeroportul Henri Coandă, pentru că a avut doar câteva «zboruri interne», E un naționalist convins. Prima oară m-a invitat să luăm masa, a doua oară a vrut să-mi gătească cina. Am înțeles aluzia, am acceptat, mai ales că eram aproape convinsă că nu știe se face. Înainte de asta, i-am zis că-mi plac organele. N-a înțeles, așa că mi-a gătit o inimă de bou“, a spus Doina Teodoru în roastul său, spre amuzamentul juraţilor, dar şi al telespectatorilor.