Primele imagini cu restaurantul lui Cătălin Scărlătescu: „A apărut și primul meu copilaș”

Primele imagini cu restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Chef-ul a făcut debutul restaurantului său în fața publcului larg, în cadrul premierei sezonului 10 al show-ului Chefi la Cuțite şi a mărturisit că este "primul lui copilaş".

06 sept. 2022, 19:04

Primele imagini cu restaurantul lui Cătălin Scărlătescu. Sezonul 10 Chefi la cuțite a început cu întâlnirea emoționantă a celor trei chefi, care a inclus o vizită a lui Sorin Bontea la noul restaurant al colegului său de platou.

Primele imagini cu restaurantul lui Cătălin Scărlătescu

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că a fost foarte implicat în fiecare detaliu, nu doar în ceea ce ține de meniu.

În sezonul 10, a apărut și primul meu copilaș. Mi-am făcut un restaurant. Trebuie să știu eu unde sunt țevile, unde sunt băgate firele, pe unde tragem lumina, pe unde scoatem lumina (…). Așa începe epopeea”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Sorin Bontea a fost cel care a venit să-l ia la filmări pe prietenul său și a putut vedea, astfel, cum arată restaurantul lui, la care a promis că o va angaja pe fosta concurentă Narcisa Birjaru. Extrem de mândru, Cătălin Scărlătescu i-a arătat „copilașul lui”.

Citeşte şi: Reţeta de şniţele a lui Cătălin Scărlătescu. Ingredientul secret folosit de celebrul chef

Iubita lui Scărlătescu face show la Chefi la cuţite

Show-ul culinar revine după o scurtă pauză, timp în care jurații au fost în deplasare. Sezonul trecut, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu au fost pe urmele gastronomiei elene, în cadrul emisiunii „Chefi fără limite”.

Dragule, aşează-te comod! Şi cu această ocazie îi mai atribuim o titulatură: lăutarul limbilor străine. Dar vă spun eu, la câte relaţii pasagere a avut Cătălin, cred că mai puteţi să îi acordaţi şi titularua de Gara de Nord.

Am înţeles că ai intrat deja în Cartea Recordurilor cu primul restaurant cu trei chiftele Michelin„, sunt doar câteva dintre replicile pe care Laura Teodoru le va rosti la emisiunea culinară, spre amuzamentul celorlalţi juraţi.