Cum s-au distrat profele din sectorul 2 la petrecerea lui Onţanu VIDEO

Noi imagini fierbinţi de la cheful profesoarelor organizat de primăria sectorului doi. 3.500 de femei au înnebunit când pe scenă au apărut bărbaţii, pentru o prezentare de modă în lenjerie intimă.

RomaniaTV.net
09 mart. 2012, 19:57
Cum s-au distrat profele din sectorul 2 la petrecerea lui Onţanu VIDEO

„Vă spun pentru ziua de 8 martie, pentru mâine… să vă spun o urare de la multi ani, fericire şi să aveţi parte de lucruri frumoase, pline numai cu bucurii”. Asta le-a urat edilul sectorului 2 al Capitalei, Neculai Onţanu, la petrecerea organizată de 8 martie pentru profesoare.

După spectatcol, chelenerii au rămas şocaţi când au văzut că multe profesoare şi-au burduşit genţile cu mâncare. Dialogul dintre un chelner şi o profesoară merită povestit. „Îmi spui tu mie, un chelner, cum să mă comport? Eu sunt profesoară…”, i-a răspuns doamna iritată unui chelner.

Neculai Onţanu a organizat o petrecere pentru profesoarele din Sectorul 2. Evenimentul a găzduit şi o prezentare a noii linii de lenjerie intimă bărbătească, marca Botezatu. Unele dintre invitate au profitat de ocazie şi au luat mâncare la pachet, pentru acasă.