Cum să aduci mai mulți clienți pe terasa ta – Confort și adăpost creat prin pergole Sun Leader

Probabil te întrebi dacă merită să-ți amenajezi terasa cu pergole retractabile în acest an? Ei bine, așa îți poți crea un mediu mai bine organizat, mai elegant și poți aduce mai mulți clienți la terasă pe tot parcursul anului.

05 mai 2021, 11:12
Cum să aduci mai mulți clienți pe terasa ta – Confort și adăpost creat prin pergole Sun Leader

De ce să alegi pergole retractabile?Beneficile oferite de aceste pergole sunt mari, spun chiar furnizorii acestor sisteme inovatoare. Ținând cont de sfaturile lor, mai ales în ceea ce privește alegerea sistemelor potrivite și proiectarea cu atenție a detaliilor, se pot obține avantaje: 
  • Spațiul va fi mai elegant și confortabil
  • Suprafața terasei va fi mai bine delimitată, pusă în valoare și de mobilierul adecvat
  • Terasa va deveni un loc exclusivist pentru oamenii care doresc să-și petreacă timpul liber aici, la aer. 

Potrivit specialiștilor, merită investiția în pergole retractabile, deoarece acestea: 

  • Prelungesc sezonul de utilizare al terasei
  • Blochează radiațiile UV nocive, protejează spațiul și clienții de condițiile nefavorabile ale vremii (ploaie, vânt) și împiedică formarea efectului de seră
  • Ploaia nu va mai fi o problemă, clienții vor fi protejați de vremea rea prin acoperișul retractabil, care este 100% impermeabil 
  • Acoperișul se închide și se deschide ușor si rapid prin telecomandă
  • Fumătorii vor avea un spațiu dedicat lor, unde fumul va fi eliminat prin deschiderea acoperișului retractabil, prin simpla apăsare a butonului de la telecomandă; ei nu mai trebuie să iasă afară din spațiul respectiv pentru a fuma.

În prezent, sunt în mare vogă două tipuri de terase acoperite cu pergoleși anume: cele cu membrană PVC și cele bioclimatice. În opinia specialiștilor de la Sun Leader, soluția ideală pentru a acoperi terasa, pentru patronii de spații comerciale și sectorul HoReCa, este cea cu pergole bioclimatice, care sunt mai rezistente la condiții vitrege de mediu. Aceste pergole sunt frumoase, rafinate, realizate din materiale de cea mai bună calitate și pot fi personalizate după gustul fiecărei persoane interesate. Ele pot fi accesorizate adecvat contextului de amenajare, de exemplu pot avea sistem de iluminare cu LED-uri și Dimmer pentru reglarea intensității luminii. Paleta de culori este variată la pergolele bioclimatice și asta face din ele să fie încadrate în categoria produselor de TOP. Un alt aspect deosebit de important este că sunt ușor de montat, mai ales cu ajutorul specialiștilor Sun Leader, care se ocupă de tot: alegerea modelului, proiectarea lui, măsurători, calcularea dimensiunilor, fabricarea la cele mai înalte standarde și instalarea pergolei, astfel încât totul să fie perfect funcțional.  Prin instalarea pergolelor, spațiul poate fi deschis pe toate laturile, permițând trecerea fluxului de oameni. Astfel de structuri de pergole pentru terase sunt unice, au standarde estetice ridicate și de aceea atrag priviri și laude din partea oamenilor. Ele pot fi utilizate și în domeniul privat, sau la ansambluri rezidențiale. În oferta de pergole Sun Leader puteți găsi și modele pentru proiecte speciale, cum ar fi:

  • Pergole pentru terase rezidențiale, care pot crește gradul de confort și eleganță, sporind astfel calitatea vieții. Acestea oferă o protecție bună împotriva razelor UV și se potrivesc teraselor de dimensiuni mici.
  • Pergole pentru proiecte comerciale mai ample, care sunt retractabile și compuse de fapt din două sisteme alipite, care au stâlpi de susținere poziționați pe centrul ansamblului și fixați pe sol
  • Pergole potrivite pentru zonele montane, cu căpriori curbați, sunt foarte rezistente în a susține greutatea zăpezii.

Pergolele bioclimatice sunt soluția ideală pentru spațiile exterioare, ele sunt indicate îndeosebi pentru activitățile comerciale, cum ar fi pentru terase de baruri, hoteluri și restaurante. Patronii le pot folosi cu încredere pentru că acestea sunt din materiale de calitate înaltă și le oferă posibilitatea de a profita în mod optim de spațiul exterior al afacerii.