Cum să ai o relaţie frumoasă chiar şi atunci când se stinge flacăra pasiunii

Chiar dacă experţii au căzut de acord asupra faptului că sexul este foarte important într-o relaţie, asta nu înseamnă că nu mai poţi fi fericit în cuplu după ce pasiunea de la început s-a mai domolit.

RomaniaTV.net
20 mart. 2014, 10:06
Cum să ai o relaţie frumoasă chiar şi atunci când se stinge flacăra pasiunii

Este absolut normal sa se intample acest lucru pe masura ce cuplurile se maturizeaza si relatia lor se sedimenteaza, capatand alte dimensiuni.

Comunicarea, activitatile comune, increderea si respectul pot tine in viata o relatie chiar si atunci cand frecventa actelor sexuale scade. In timp, conexiunea emotionala tinde sa devina mai importanta decat apropierea fizica, asa ca ar trebui sa iti concentrezi atentia asupra acestui fapt, in loc sa te invinovatesti sau sa il blamezi pe partenerul tau de pierderea interesului sexual.

Citeşte şi Află ce îşi doresc! Cele mai mari nevoi în dragoste ale partenerilor, în funcţie de zodie

Iata cateva lucruri pe care le poti face cand esti intr-o relatie matura, daca iti doresti ca tu si partenerul tau sa fiti in continuare fericiti.

1. Creeaza ritualuri pentru amandoi

Obisnuieste-te sa ii faci cafeaua in fiecare dimineata sau stabiliti o zi din saptamana in care sa vedeti impreuna un film. Deprinderile pe care le dezvoltati impreuna si de care beneficiati amandoi va vor ajuta sa fortificati conexiunea dintre voi.

Horoscop. Cum să menţii pasiunea în relaţie, în funcţie de zodia lui

2. Pune accentul pe comunicare

Daca tu sau partenerul tau nu sunteti inzestrati cu abilitati avansate de comunicare, invinuirea reciproca nu este o solutie. In loc sa va plangeti si sa va reprosati unul altuia aceasta deficienta, mai bine ati incerca sa va imbunatatiti tehnicile de vorbire.

Cititi carti pe aceasta tema, vizionati tutoriale sau chiar apelati la ajutorul unui specialist care sa va ajute sa evoluati in acest sens. Invatarea comunicarii eficiente nu va va fi de folos doar in cuplu, ci si la serviciu sau in alte conditii sociale.

Citeşte şi 4 ingrediente secrete pentru o relaţie perfectă. Foloseşte-le în povestea ta de dragoste!

3. Arata-ti respectul si afectiunea

Cu atat mai mult cat viata sexuala nu mai primeaza, atat tu, cat si partenerul tau simtiti nevoia unei altfel de validari. Si cum altfel i-ai putea demonstra ca inca il iubesti si ca esti alaturi de el, daca nu prin acele gesturi marunte care sa ii confirme aprecierea ta?

Citeşte continuarea pe Ele.ro.