Cum să ai un Crăciun sexy

Crăciunul poate oferi cu uşurinţă o stare de romantism şi, tocmai de aceea, a ratat la mustaţă titlul de „Cea mai romantică sărbătoare”, câştigat evident de Sfântul Valentin. Dacă vrei un Crăciun deosebit, iată câteva sfaturi care vor îl vor transforma în „Cel mai sexy Crăciun” pe care l-ai trăit vreodată:

RomaniaTV.net
09 dec. 2012, 20:55
Cum să ai un Crăciun sexy

1. Craciuniţa sexy

Dacă nu te-ai gândit niciodată că Moşul poate fi sexy, poate ar trebui să iei asta în calcul. Culoarea roşie este sinonimă cu romantismul şi pasiunea şi mai multe studii au arătat că bărbaţii le consideră mai sexy pe femeile îmbrăcate în roşu. Aşa că dacă vrei un Crăciun sexy, atunci cumpăra-i partenerei tale o lenjerie sexy asemănătoare veşmintelor purtate de Moş şi las-o să se costumeze. După care vezi ce surprize are pentru tine

2. Mergi să patinezi

Dupe ce te vei înfrunta cu toate bunătăţile tradiţionale preparate de Crăciun sigur te vei simţi mai greu decât de obicei. Pentru a contracară surplusul de greutate mergi la câteva întâlnire pline de activităţi fizice. Patinatul este o alegere inspirată în această perioadă, pentru că nu doar că arde grăsimile, însă cei mai mulţi dintre oameni nu sunt patinatori prin excelentă şi au tendinţa de a se agăţa de alţii pentru a nu cădea, ceea ce va duce la creşterea tensiunii sexuale dintre tine şi partenera ta de patinaj.
 
3. Găsirea de comori sub vâsc

Ia câteva crengi de vâsc şi câteva panglici roşii şi fă câteva buchete cu vâsc într-un loc romantic. Locul poate fi lângă un copac, în grădina sau undeva în jurul casei. Apoi ia-ţi parteneră/ul şi mergeţi să găsiţi o comoară. De fiecare dată când va aflaţi sub un vâsc bucuraţi-va de un sărut lung, plin de dragoste. Iar pentru a face aventură şi mai palpitantă, ascunde un cadou sub ultimul vâsc; un inel este cadoul perfect dacă tot voiai s-o ceri în căsătorie de Crăciun.

Citeşte mai mult pe sfatulpărinţilor.ro.