Cum să ai un machiaj perfect vara. Iată ce greşeli nu trebuie să faci atunci când aplici fondul de ten

Toate am trecut prin acel moment, vara, să ne privim în oglindă şi să vedem cum machiajul nostru este aproape ruinat din cauza căldurii. Dar asta nu înseamnă că nu există nicio modalitate de a scăpa de această grijă.

RomaniaTV.net
05 iun. 2017, 18:14
Cum să ai un machiaj perfect vara. Iată ce greşeli nu trebuie să faci atunci când aplici fondul de ten

Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le faci cand aplici fondul de ten pe timpul verii.

Nu folosesti nuanta potrivita. Ei bine, pe timpul iernii, cu siguranta tenul este mult mai deschis, in comparatie cu sezonul de vara. Asa ca, va trebui sa investesti intr-un fond de ten cu o nuanta sau doua mai inchis fata de cel pe care-l folosesti de obicei. Nu folosesti formula corespunzatoare. Fondul de ten cu acoperire mare pe care-l foloseai pe parcursul iernii, cu siguranta nu te va mai ajuta si in sezonul cald, mai ales ca piele transpira, iar acesta poate curge de pe fata. Foloseste un fond de ten mai aerat, cu o acoperire medie si, foloseste-te de corector pentru a scapa de micile imperfectiuni.

Aplici prea mult produs. Nu trebuie ca fata sa fie acoperita perfect, cu foarte mult produs, pe timpul zilei. Asa ca, lasa pielea sa respire si adopta un aspect natural si stralucitor. Poti aplica produsul cu ajutorul degetelor, in cantitati mici. Uiti sa fixezi machiajul. Odata ce ai aplicat fondul de ten, pe timpul verii, acesta trebuie sa fie fixat pentru a nu se scurge sau pentru a nu obtine un aspect inestetic. Alege sa faci acest lucru cu ajutorul unei pudre translucide sau cu ajutorul unui spray de fixare.

Nu folosesti instrumentele potrivite. Pentru aplicarea machiajului, pensulele sunt cele mai cautate insa, daca vrei un aspect perfect, cu siguranta vei dori sa folosesti un burette. Acesta va ajuta la asezarea produsului pe fata, dar mai ales, va reduce excesul de produs.

Sursa: one.ro

Citeşte şi Greşeli de machiaj care te îmbătrânesc cu 10 ani