Cum să arăţi bine DEZBRĂCATĂ în poze, fără Photoshop FOTO

Fie că vrei să îi faci un cadou de neuitat partenerului sau pur şi simplu vrei să ai o dovadă a senzualităţii de care dispui, o şedinţă foto nud este o experienţă interesantă, care îţi dă acel plus de încredere de care ai nevoie. Însă pentru că niciun corp nu este impecabil de la mama natură, trebuie să ştii care îţi sunt punctele forte şi, mai ales, cum să le evidenţiezi în faţa aparatului foto.

RomaniaTV.net
18 iul. 2012, 09:16
Cum să arăţi bine DEZBRĂCATĂ în poze, fără Photoshop FOTO

Nu face pozele singură. Pozele facute de sus favorizeaza trasaturile fetei. Dar avand in vedere ca vorbim despre poze nud, in care corpul este pionul principal, un brat intins care se vede in prim-plan este detaliul care poate distruge orice urma de senzualitate.

Fii sigură pe tine. Nimic nu este mai sexy decat o femeie care se simte bine in pielea ei. Si increderea in sine se citeste in privire. Cu cat te simti mai bine, cu atat vei arata mai bine in poze.

Zâmbeşte. Un zambet frumos si o privire increzatoare valoreaza mai mult decat o mie de cuvinte.

Machiază-te şi poartă accesorii. Fardurile si bijuteriile in dau un plus de incredere chiar si atunci cand porti o rochie superba. Cu atat mai mult ai nevoie de aceasta atingere glam si eleganta cand nu porti nimic.

Cunoaşte-ţi corpul, alege unghiuri care te avantajează. In primul rand, opteaza pentru platforme sau tocuri inalte pentru picioare mai lungi si o tinuta mai eleganta. Pozele facute din unghiuri laterale flateaza silueta din cap pana in picioare si confera lungime si eleganta corpului. Nu este recomandat sa optezi pentru poze facute de jos pentru ca risti sa apara fel de fel de efecte nedorite, cum ar fi gusa. Arcuirea spatelui iti ofera un trio de efecte avantajoase: bust voluminous, abdomen plat si posterior bombat.