Cum să arăţi bine în COSTUM DE BAIE

Este vară, este perioada concediilor şi multe femei ar face şi imposibilul pentru a arăta la fel de bine ca la 20 de ani în costum de baie. Doar că, pe măsură ce anii trec, perspectiva de a purta costum de baie, chiar şi pe plajă, devine înfricoşătoare. Coapsele şi braţele sunt expuse vederii, chiar şi părţile corpului care sunt acoperite lasă prea puţin loc pentru imaginaţie atunci când o femeie poartă numai costumul de baie, care devine din ce în ce mai mic.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 06:22
Cum să arăţi bine în COSTUM DE BAIE

Pentru a-ţi recăpăta încrederea în tine, poţi urma sfaturile simple şi inteligente oferite de Dr. Oz prin care să pierzi din kilogramele în plus astfel încât să porţi din nou un costum de baie.

Bea inteligent şi vei arăta bine în costum de baie

Înainte de orice masă, încearcă băutura secretă a Dr. Oz care te va ajuta să arăţi magnific în costumul de baie: o combinaţie între sucul de grapefruit şi oţetul de mere. Nu trebuie decât să amesteci la o cană de suc de grapefruit, 2 linguriţe de oţet de mere după care te poţi bucura de o băutură excelentă. Sucul conţine vitamina C, cea care te ajută să arzi mai rapid grăsimea, mai ales în timpul antrenamentelor. De altfel, diferite studii au arătat că  persoanele care au un nivel normal al vitaminei C ard cu 30% mai multe grăsimi în timp ce fac exerciţii, decât oamenii deficitari la acest capitol.

Citiţi mai mult pe sfatulparintilor.ro