Cum să chiuleşti de la şcoală, dar fără a te alege cu absenţă. Metoda „mentalistului”

Vlad Grigorescu, fostul concurent din sezonul trecut "Românii au talent", dezvăluie cum reuşea, pe vremea când era elev, să scape întreaga clasă de câte o oră, fără să chiulească şi fără ca profesorii sau colegii să îşi dea seama de metoda sa.

10 mart. 2014, 13:06

„Inventasem o metodă prin care reuşeam să scap toată clasa de câte o oră fără să îşi dea seama nimeni cum şi în ce fel. Când vedeam că se apropie profesoara de clasă, intram, încuiam uşa fără să mă vadă nimeni şi strigam: „Profa!”, a spus mentalistul Vlad Grigorescu, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Toţi făceau linişte pentru că urma să intre. Profesoara venea, încerca să deschidă usa si era incuiata. Din clasa nu se auzea nimic pentru ca toti o asteptau in liniste. Pleca, fiind convinsa ca noi nu mai eram.

Citeşte şi ROMANII AU TALENT 2014: „Vagabondul misterios” a ridicat sala în picioare cu talentul său

Apoi ma duceam si descuiam usa, fara sa ma vada nimeni. Printr-un truc aparent simplu reuseam sa scap de ore”, a marturisit Vlad Grigorescu.

„Clasa noastra era deja una cunoscuta pentru chiulurile in masa. Am fost uniti si la bune si la rele. Daca nu ne vedeau, banuiau ca am plecat si nu mai cautau alte raspunsuri.

Citeşte şi „ROMÂNII AU TALENT” era să rămână fără Mihai Petre. Juratul şi-a făcut praf bolidul într-un accident

Asa functioneaza si magia. Oamenii fac presupuneri. Daca stii sa profiti de asta, poti produce niste iluzii foarte frumoase” a adaugat fostul finalist de la „Romanii au talent„.