Cum să cucereşti o mamă singură

Viaţa înseamnă permanentă schimbare, veşnice surprize, unele bune, altele nu. Astfel, de tot mai multe ori (din păcate) copilul ajunge să crească doar cu mama.

RomaniaTV.net
16 sept. 2012, 07:27
Cum să cucereşti o mamă singură

Multe mame singure se dedică exclusiv copilului, convinse fiind că nu e cazul să îşi complice existenţa cu o nouă relaţie, că nu au timp, că nu vor să provoace copilului o suferinţă în caz de ne-adaptare la noul lor partener, aşa că renunţarea pare a fi deseori soluţia cea mai la îndemână. Însă o mamă echilibrată este întâi de toate o femeie împlinită. Deci, mai devreme sau mai târziu, o mămică singură trebuie să îşi amintească şi de ea şi să înceapă să cunoască un potenţial viitor tată pentru copilul ei.

Să cucereşti o femeie care are un copil nu e cel mai simplu lucru din lume.

Dragi bărbaţi care vă aventuraţi într-o misiune aparent imposibilă, e bine să ştiţi că e posibil să fie nevoie să vă sacrificaţi spontaneitatea când ieşiţi cu o asemenea femeie, dar sunt multe alte moduri creative să îi arătaţi dragostea voastră. Mamele singure apreciază foarte mult bărbaţii responsabili, oneşti, respectuoşi şi stabili, dar asta nu înseamnă că ele nu se abandonează iubirii.

Fii direct şi sincer cu ea

Mamele singure au nevoie de previzibilitate. Spune-i cât mai clar ce vrei de la relaţia voastră, fie că e vorba de o relaţie ocazională sau de o eventuală căsătorie. Ea nu te va respinge dacă eşti sincer cu ea spunându-i că nu cauţi o relaţie serioasă, căci este realistă şi cu picioarele pe pământ. Însă dacă simţi că lucrurile evoluează într-o direcţie serioasă, e important să discuţi onest acest aspect cu o mamă singură, mai repede decât ai face-o cu o femeie fără copii.

Citeşte continuarea pe Sfatulparintilor.ro.