Cum să depăşeşti cele mai comune 9 obstacole din viaţa sexuală a cuplului

Aproape oricine, bărbat sau femeie, îşi doreşte să aibă o viaţă sexuală activă. În acest caz, ce-i împiedică pe oameni să trăiască o viaţă sexuală pe măsura dorinţelor lor? Pornind de la această realitate, Men's Health a realizat un sondaj de opinie la care au participat 1.000 de femei pentru a descoperi motivul pentru care viaţa sexuală a participantelor este nesatisfacătoare. Recunoşti vreunul dintre aceste obstacole şi în viaţa ta? 

RomaniaTV.net
06 dec. 2018, 21:41
Cum să depăşeşti cele mai comune 9 obstacole din viaţa sexuală a cuplului

Descoperiţi cum puteţi depăşi aceste obstacole care stau în calea împlinirii vieţii sexuale a cuplului. 

Certurile dese pot influenţa negativ viaţa sexuală a cuplului

Este normal ca din când în când să aveţi păreri contrare în legătură cu rezolvarea unor probleme, însă certurile zilnice nu fac decât să înrăutăţească viaţa sexuală. Iar cele mai dese dispute sunt în legătură cu casa. Dacă nu puteţi cădea de acord, împărţiţi sarcinile şi fiecare le rezolvă aşa cum crede de cuvinţă. 

Viaţa sexuală a cuplului poate fi afectată de copii

Dacă pasiunea dintre soţi este influenţată de schimbarea scutecelor şi încălzirea biberoanele, trebuie să găsiţi o soluţie pentru rezolvarea problemei. Dacă nu apare nici o oportunitate atunci creaţi-o. Adevărul este că spontaneietatea este excelentă, însă, în lipsa ei, partidele de amor planificate sunt la fel de bune. Până la urmă, bebeluşii petrec o mulţime de timp dormind, aşa că de ce să nu profitaţi de acest lucru? 

Serile petrecute în faţa televizorului sunt obstacolul care trebuie depăşit pentru o viată sexuală activă

Potrivit unor cercetători italieni, persoanele care au televizor în dormitor fac mai puţin sex decât cei care nu au. Cu toate acestea, 64% dintre cupluri păstrează un asemenea aparat în cameră. Iată un motiv cât se poate de serios pentru a renunţa la televizorul din dormitor.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.