Cum să faci bani din Tik Tok, simplu și ușor. Artistul care face mai mulți bani din live-uri decât din cântări

Există mai multe modalități prin care poți câștiga o căruță de bani pe Tik Tok. Până și vedetele din România apelează la ele.

29 mart. 2024, 11:43
Cum să faci bani din Tik Tok, simplu și ușor. Artistul care face mai mulți bani din live-uri decât din cântări
Cum poți să faci bani din Tik Tok

Tik Tok oferă mai multe modalități prin care poți câștiga bani cu ușurință. Enumerăm mai jos o parte dintre acestea:

Programul Creator Fund

Tik Tok oferă un program numit Creator Fund, care plătește creatorii de conținut pentru videoclipurile lor. Poți solicita să te înscrii în acest program și, dacă ești acceptat, vei primi bani în funcție de performanța conținutului tău și de numărul de vizualizări.

Parteneriate cu branduri

Poți colabora cu diferite mărc pentru a promova produsele sau serviciile lor în videoclipurile tale. Aceste parteneriate pot implica plăți directe, produse gratuite sau alte avantaje.

Citește și: Nelson Mondialu, tras de mânecă de Culiță Sterp, după ce s-a luat de Nicolae Guță pentru că face o căruță de bani din Tik Tok: „Să calculezi și ăștia 5 lei și universul că eu nu știu cât face”

Live Gifts

Dacă ai peste 1.000 de urmăritori pe Tik Tok, poți activa funcția de „Live”, unde urmăritorii îți pot trimite cadouri virtuale care pot fi transformate în bani reali.

Vînzarea de produse

Dacă ai deja o comunitate închegată de urmăritori, poți vinde produse sau servicii proprii prin intermediul platformei. Poți promova produsele în videoclipuri și să îndrumi oamenii către un magazin online sau către alte platforme de vânzare

Afiliere

Poți promova produsele altor companii prin intermediul programelor de afiliere. Când urmăritorii tăi fac achiziții prin link-urile afiliate oferite de tine, poți câștiga comisioane.

Citește și: Câți bani câștigă Oana Zăvoranu din Tik Tok. Suma uriașă pe care o primește lunar pentru activitatea ei din online

Câți bani a câștigat Dani Mocanu din Tik Tok

Anul trecut, Dani Mocanu se lăuda că a câștigat o avere prin intermediul platformei de socializare. El spunea că a reușit să strângă 250.000 de euro.

„Mi-a adus foarte mulți bani, nu vă mint. Sunt foarte sincer și transparent, așa că vă spun: de când sunt pe platforma TikTok, am făcut aproximativ 250.000 de dolari. Vorbesc foarte serios”, spunea Dani Mocanu în urmă cu un an.

Recent, manelistul a lansat piesa „Președinte, iar videoclipul a fost filmat chiar în dormitorul ljui Nicolae Ceaușescu. În acest context, Mircea Badea a făcut un comentariu și a spus că în țara în care „toate se scumpesc”, românii îi dau donații lui Dani Mocanu pe Tik Tok.

„Când vă mai aud că ziceți: „aoleu, s-a scumpit nu știu ce! Săracii români!”, gândiți-vă că Dani Mocanu și alții ca el fac găleți de bani în țara asta unde „s-au scumpit toate”. Înțeleg că Dani Mocanu este de mare succes pe Tik Tok. Românii sunt săraci, dar dau tap tap pe Tik Tok. Românii îi bagă cașcaval lui Dani Mocanu în țara în care s-au scumpit toate”, a zis Mircea Badea la Antena 3 CNN.