Cum să faci ca lenjeria de pat să miroasă frumos. Trucul folosite de marile hoteluri

Lenjeria de pat va mirosi frumos ca la hotel dacă folosești trucurile cameristelor care lucrează în marile lanțuri hoteliere din lume. Un astfel de efect poate fi obținut foarte ușor și acasă.

09 iun. 2023, 11:41
Cum să faci ca lenjeria de pat să miroasă frumos. Trucul folosite de marile hoteluri

Dacă vrei ca lenjeria de pat să miroasă frumos pentru mai mult timp ar trebui să urmezi sfaturile cameristelor din marile hoteluri. Trucurile pot fi aplicate cu ușurință și acasă, de către gospodine.

Cel mai important lucru este să schimbi lenjeria de pat în mod regulat. Chiar dacă pare curată, lenjeria poate adăposti diferiți germeni și bacterii, potrivit dcnews.ro.

Citește și: Ce se întâmplă dacă pui șosetele în cuptorul cu microunde. Trucul care te salvează atunci când nu ai timp

Dacă îți place să dormi în lenjerie de pat de un alb imaculat este bine să folosești înălbitor. Adăugarea de înălbitor în rezervorul mașinii de spălat te poate ajuta să scapi de petele galbene de pe cearșafurile albe. Pentru o lenjerie de pat frumos mirositoare, poți folosi un înălbi.

Dacă folosești lenjerie de pat colorată, trebuie să știi că există detergenți speciali pentru spălarea ei. Oferă un parfum plăcut și le face pufoase.

Citește și: De ce e bine să pui bicarbonat de sodiu în șosete. Trucul pe care trebuie să îl știe orice gospodină!

Dar cel mai important este să ai grijă de lenjerie în mod corespunzător și să o păstrezi curată și proaspătă. Spălarea regulată și depozitarea într-un loc uscat și răcoros ajută la menținea ei.