Cum să faci chiuveta să arate ca nouă cu numai trei lei. Produsul care îți va ușura munca atunci când vine vorba de curățenie

Produsul acesta te va ajuta să cureți chiuveta din bucătărie cu un efort minim și nici nu vei fi nevoit să scoți foarte mulți bani din buzunar.

10 nov. 2022, 10:57
Cum să faci chiuveta să arate ca nouă cu numai trei lei. Produsul care îți va ușura munca atunci când vine vorba de curățenie

Este greu să menți locuința curată, mai ales atunci când trebuie să te împarți între locul de muncă și responsabilitățile de acasă. De aceea există metode rapide, dar și ieftine, care să facă munca oamenilor mai ușoară. Gospodinele au descoperit un produs care poate face chiuveta din bucătărie să strălucească din nou, potrivit playtech.ro.

Foaia de copt se găsește în orice bucătărie și, de obicei, este utilizată în cuptor pentru a nu se arde mâncarea. De multe ori, pe chiuvetă rămân urme din cauza apei, dar acestea pot dispărea dacă frecați chiuveta timp de un minut cu hârtie de copt. Aceasta are pe suprafața sa ceară, ceea ce va face apa și petele de săpun să se scurgă imediat. Astfel, folosind un produs pe care îl ai deja în casă, economisești și bani.

Citește și: Ingredientul care va face chiuveta să strălucească. Trucul minune care le va ajuta pe gospodine să economisească bani

Alte trucuri pentru curățare

Foaia de copt poate fi utilizată pentru lustruirea lucrurilor din oțel, precum robinetele din baie sau bucătărie. Poate fi pusă o bucată de hârtie și în suportul de săpun solid, pentru a fi mai ușor de curățat.

Cei care sunt pasionați de grădinărit trebuie să știe că își pot curăța uneltele cu acest produs, iar dacă este așezat sub piesele mecanice, acestea nu vor mai rugini.

Potrivit specialiștilor, foaia de pergament este o perfectă pentru ambalarea florilor abia tăiate din grădină. După ce acestea sunt tăiate, se formează un buchet, iar tulpinile sunt învelite în hârtie de copt.

Citește și: Cum să congelezi ouăle. Trucul genial care te ajută să le păstrezi proaspete mai mult timp