Ingredientul care va face chiuveta să strălucească. Trucul minune care le va ajuta pe gospodine să economisească bani

Foarte puține gospodine cunosc acest truc. Făina este ingredientul minune care te poate ajuta să obții o chuvetă ca nouă, dar și să economisești bani.

07 oct. 2022, 10:17
Ingredientul care va face chiuveta să strălucească. Trucul minune care le va ajuta pe gospodine să economisească bani

Toate gospodinele caută soluții pentru a avea o chiuvetă ca nouă însă, foarte puține sunt cele care știu cum pot obține acest rezultat fără să scoată prea mulți bani din buzunar. Pe lângă amestecurile de bicarbonat de sodiu, sau alte produse care costă o avere, gospodinele pot folosi acum un ingredient din bucătărie la care nu se așteptau.

Citește și De ce să pui oțet în apa în care fierb cartofii. Trucul genial pe care trebuie să îl știe toate gospodinele

Ei bine, ingredientul minune este chiar făina pe care gospodinele îl folosesc în prepararea bunătăților. Acest produs alimentar poate fi folosit și în curățarea obiectelor din bucătărie.

Cum poți obține o chuvetă impecabilă? Ei bine, primul pas în acest truc este să cureți chiuveta de resturile de alimente cu un burete înmuiat în detergent.

După care usucă chiuveta cu o cârpă sau un prosop, apoi presară aproximativ un sfert de pahar de făină direct în chiuvetă, ai grijă să o împrăștii pe toată suprafața. Șterge, din nou, cu un burete  și să clătește bine cu apă. Rezultatul va fi unul de excepție, nu o să îți vină să crezi.

Trucul care te va scăpa de înfundarea chiuvetei

Chiuveta înfundată le dă mari bătăi de cap gospodinelor. Pentru a evita acest lucru trebuie să folosești două ingrediente simple, bicarbonatul de sodiu și oțetul. Curățarea constantă a scurgerii cu acest ingredient poate fi benefică și suficientă pentru a preveni apariția cazurilor mai grave. Mai mult, aceasta poate rezolva chiar și problema mirosurilor urâte care se ridică din scurgerea chiuvetei.

Bicarbonatul de sodiu și oțetul te vor scăpa de griji. Primul pas în acest truc este să torni o oală cu apă fierbinte direct în chiuvetă. Pune imediat o cană de bicarbonat de sodiu și una de oțet. Acoperă scurgerea cu un capac și așteaptă timp de 10 minute să își facă efectul. La final, adaugă apă clocotită prin scurgere și vei obține un rezultat de lungă durată.

Citește și  Cum să congelezi ouăle. Trucul genial care te ajută să le păstrezi proaspete mai mult timp