Cum să închizi gura soacrei şi să scapi de ea, în funcţie de zodia ei

Să recunoaştem: soacrele trebuie tratate de cele mai multe ori cu mănuşi pentru că fericirea cuplului să fie în regulă. Pentru că fie dacă soacra este mamă de băiat sau de fată, va avea mereu ceva de comentat.

RomaniaTV.net
04 dec. 2013, 07:54
Cum să închizi gura soacrei şi să scapi de ea, în funcţie de zodia ei

Exista insa o metoda simpla de a te confrunta cu problema “soacra”! Astfel, in functie de zodia ei, poti sti cum este cel mai bine sa o iei ca sa ai o viata usoara.

Berbec

Soacrele din aceasta zodie sunt de multe ori femei puternice care cu siguranta au avut si ele la randul lor probleme cu propriile soacre.

Stiind cat de greu iti este, cel mai probabil nu se va baga in viata ta insa nu te va accepta neconditionat. Ca sa te prinda la suflet, trebuie sa dai dovada ca esti o persoana putenrica si statornica. Cu alte cuvinte, tine-te de cuvant atunci cand spui ca vei face ceva.

Citeşte şi HOROSCOPUL IERNII: ce ne rezervă astrele în decembrie, ianuarie şi februarie

Taur

Soacrele din aceasta zodie sunt unele dintre cele mai afurisite din lume. Pun mare pret pe parerile lor, chiar daca stiu ca de cele mai multe ori se insala. Ca sa scapi de o astfel de socara, trebuie sa spui ca ea si sa faci ca tine. Atentie insa sa nu afle niciodata ca minti. Atunci ar putea sa se enerveze in cel mai urat mod.

Gemeni

Soacrele din aceasta zodie nu prea suporta pe nimeni. Au insa o hiba: le place sa barfeasca. Asa ca incearca sa vorbesti despre oricine cu ele si astfel vor aveaimpresia ca le-ai devenit o persoana propiata.

Rac

Soacrele din aceasta zodie considera ca pe lume nu exista nimeni destul de bun pentru copilul lor. Cea mai buna metoda ca sa le intri in gratii este sa le lauzi copilul de fiecare data cand vei avea ocazia. Astfel vor capata incredere in tine si vor fi sigure ca si tu iti idolatrizezi jumatatea, desi poate nu este chiar asa.

Citeşte şi Horoscop: Cum îl „vrăjeşti”, în funcţie de zodia lui

Leu

Soacrele din Leu simt nevoia sa fie in centrul atentiei. Nu prea le intereseaza de viata voastra de cuplu insa simt nevoia sa fie bagate in seama foarte mult. Poti sa ii atingi latura sensibila cu laude din cele mai simple si cu vorbe dulci la adresa ei. Astfel nu iti va mai sta pe cap.

Fecioara

Soacrele din aceste zodii sunt foarte posesive si incearca sa iti controleze viata. Nu ai cum sa scapi de ele! Ca sa iti fie si tie mai usor ar trebui sa o lasi in plata ei sa faca tot ce isi doreste pentru tine si pentru persoana care iti e alaturi. Pana la urma ajutorul ei se va dovedi de bun augur.

Balanta

Soacrele din aceasta zodie cred ca institutia casatoriei este sfanta. Vor reactiona negativ la primele semne de probleme in cuplu asa ca cea mai simpla metoda de a le avea drept partenere este sa le ceri sfaturi. Daca se simt utile si au impresia ca iti ajuta relatia, veti deveni prietene.

Continuarea pe Lyla.ro.