Horoscop: Cum îl „vrăjeşti”, în funcţie de zodia lui

Oare cât de uşor poate fi "vrăjit" un bărbat? Adesea, femeile îşi pun toate farmecele în aplicare pentru a cuceri un bărbat şi, de cele mai multe ori, reuşesc. Dar este foarte important să ştii şi cu cine ai de-a face, să ştii care-i sunt punctele slabe, pentru a pune la cale cea mai bună strategie.

RomaniaTV.net
02 dec. 2013, 09:18
Horoscop: Cum îl „vrăjeşti”, în funcţie de zodia lui

Afla cum poti sa il „vrajesti”, in functie de zodia in care s-a nascut:

Berbec

Accepta faptul ca nu poti sa il „vrajesti”. Numai o persoana directa si exploziva va sti cum sa „vrajeasca” o persoana sub semnul Berbecului, si asta fara sa se „vanda”. Daca le starnesti pofta, va trebui sa le-o si „rezolvi” imediat.

Daca vei dori ceva de la un Berbec, sa stii ca nu va trebui sa fii cea mai subtila persoana cu putinta. Zambeste, misca-te prin camera cum numai tu stii, si dupa cateva secunde ii vei simti bratele pe tot corpul tau, iar buzele atat de aproape de ale tale ca abia daca vei mai putea spune ceva. Cand deja vei fi prinsa in „ghearele lor” ei vor fi directi si te vor intreba pe sleau daca vrei sa faceti dragoste.

Citeşte şi Horoscop: Ce îl caracterizează în pat, pe iubitul tău, în funcţie de zodia lui

Ai primit mesajul – clar si raspicat – nu ai decat doua optiuni. Sa-l respingi sau sa te lasi purtata de impulsul sau. Iti place sexul salbatic? Iti place sa transpiri? Vrei sa tipi de placere? Daca raspunsul la aceste intrebari este „DA”, atunci accepta „propunerea romantica” a unui Berbec si vei petrece o noapte fierbinte!

Taur

Cand zicem Taur trebuie sa stim ca ne aflam in fata unui semn galant, rabdator si foarte senzual. Nu sunt genul care sa te duca cu vorbele, dar cui ii pasa pentru ca daca te vor in patul lor, vor face dragoste cu tine chiar si din ocheade. Cumpara-ti desuuri sexy, sa fie cat mai apetisante, si stimuleaza-i simturile, pentru ca dupa asta este el innebunit.

Citeşte şi HOROSCOP. Orele fixe din zi care îţi aduc NOROC, în funcţie de zodie

Fii cat mai senzuala si pregateste-i o gama larga de seductie. Nu trebuie sa ii povestesti nimic, este mai bine sa ii „sugerezi”, sa il privesti insistent, sa il lasi cu mierea pe buze… Orice fel de atingere ii excita peste masura. Pe Tauri ii incanta mersul lent al lucrurilor pentru a savura cat mai bine fiecare senzatie pe care o are cu tine. Fii sigura ca nu va uita niciuna din aceste senzatii. Ai crezut ca ai cunoscut lumea simturilor? Bine ai venit in paradisul senzualitatii!

Gemeni

Extrovertiti, sociabili, sarlatani si nelinistiti. Asa sunt toti Gemenii, si aici este si cheia cuceririi lor. Daca reusesti sa le atragi atentia, adica „toata” atentia, lucrurile vor merge bine. Conversatiile alcatuiesc cea mai buna intrare in lumea lor… sau in patul lor. Vorbeste-le fara rusine despre sex, captiveaza-l intrebandu-l daca a incercat vreuna din pozitiile din kama sutra sau explica-i tehnicile care iti plac tie.

Citeşte şi HOROSCOP. Cu cine să te cuplezi de Revelion, în funcţie de zodie, ca să-ţi meargă bine tot anul

In timp ce tii aceasta conversatie poti sa iti mangai usor gatul sau picioarele intr-un mod foarte „doritor”. Acest lucru il va face sa inteleaga ce il asteapta si faimoasa lui nerabdare il va face sa se aprinda ca un vulcan, atunci cand este pe punctul de a erupe. Observi cum isi mareste ritmul respiratiei? Acesta este momentul! Incita-i curiozitatea exagerata insinuand ca tu cunosti cateva joculete pe care ai putea sa i le arati si lui, si apoi cauta-i in buzunare cheia de la apartament!

Rac

Un Rac nu se poate cuceri cu o simpla dorinta. Aceasta este cheia fundamentala pe care nu trebuie sa o uitati niciodata. Pe focosii nativi ai zodiei Rac, odata ce au trecut peste timiditate, poti sa ii seduci zicandu-le lucruri precum „vreau sa mergem incet pentru ca imi pasa”. In secunda numarul doi vei vedea cum toata pasiunea lor se dezlantuie si el te va invalui in saruturi si imbratisari.

Ii incanta acest amestec ciudat intre „un pasional cautandu-si un complice” si „salbaticul descoperind lumi noi”, asa ca fa-i pe plac pentru a-i arata cat de sensibila esti in timp ce ii arunci cu foc hainele de pe el. De exemplu, daca ii vei musca urechea, fa in asa fel incat inainte sa ii soptesti niste cuvinte frumoase. Iar daca incepi sa il mangai cu inocenta, trebuie sa amesteci aceasta senzatie cu o sugestie din priviri, pentru ca ceea ce le place lor cel mai mult este acest amestesc de extreme: sensibil si salbatic.

Leu

Avem in fata, Leul – regele junglei, si cu totii stim care sunt punctele lui sensibile. Vanitate, control si succes. Pe Lei ii incanta sa se plimbe in fata capturii lui si sa stie ca ei au fost cei care au prins-o, asa ca tu trebuie doar sa stii sa iti joci cartile.

O atitudine reticenta le va da mai multe batai de cap, dar tu nu trebuie decat sa te joci cu ei. Le place sa fie lingusiti, asa ca nu ezita in a o face si apari in fata lor senzual si incantator. Cu cat mai „draguta” este prada lui, cu atat se va entuziasma mai tare. Te afli in fata unui semn desfranat, asa ca in mainile tale sta pasiunea lui innebunitoare. Ei vor crede ca te-au cucerit, insa ceea ce nu stiu este ca tu ai fost cea care a stabilit ritmul.

Citeşte restul horoscopului pe Ele.ro.