Cum să îţi condimentezi viaţa amoroasă: Învaţă abecedarul sexual

După câţiva ani de relaţie, sexul poate deveni plictisitor, asta în cazul în care nu lipseşte cu desăvârşire. Intră cu tăvălugul în patul fiecăruia stresul de la birou, criza economică mondială, plafonarea profesională şi personală, monotonia şi lista poate continua. Iar toate acestea pot conduce negreşit la o ruptură chiar definitivă a cuplului. Pentru a condimenta puţin viaţa amoroasă, n-ar fi rău să începeţi să studiaţi „abecedarul sexual”.

RomaniaTV.net
10 apr. 2013, 20:06
Cum să îţi condimentezi viaţa amoroasă: Învaţă abecedarul sexual

A – de la accesorii

Dacă vrei să-ţi scoţi partenerul din monotonie, întâmpină-l acasă îmbrăcată doar în… accesorii. Coliere de perle, mărgele, cercei candelabru, orice care să îi ia ochii. Poţi încearcă şi jocuri erotice: îl mângâi cu şiragurile sau de ce nu, îl legi mâinile cu ele.

B – de la bere

Dacă tot insistă partenerul să iasă la o bere cu prietenii, adu-i berea acasă. Vă puteţi bucura doar voi de ea. Încearcă nişte sortimente exotice şi vă va fi mai uşor să vă dezinhibaţi.

C – de la fără cuvinte

Linişte, e timpul să nu mai folosiţi nici un cuvinţel. Pentru o seară, lăsaţi trupurile să vorbească. Doar gemetele sunt permise.

D – de la dominare

Eh, acum nu trebuie să-ţi cumperi costum şi bici de piele. Dar îi poţi da ordinul să se dezbrace, de exemplu. Sau să te sărute în diverse locuri care îţi plac.

E – de la exerciţii

Există o legătură foarte strânsă între exerciţiile fizice şi sex. În primul rând, pentru multe femei, transpiraţia partenerului poate fi un afrodisiac puternic. În plus, datorită exerciţiilor, sângele circulă mai repede prin vene, iar orgasmul este mai puternic. Aşa că, nu mai stă pe gânduri şi fă un abonament dublu la sală.

F – de la filme pentru adulţi

Roagă-ţi partenerul să urmăriţi împreună un documentar şi surprinde-l cu un film pentru adulţi. Va poate inspiră să petreceţi o noapte fierbinte că la începuturile relaţiei.

G – de la ghici cine-i

Furişează-te pe la spatele lui şi îmbrăţişează-l când face baie sau când se uită la un meci de fotbal. Nu uita să-i spui că este atât de atrăgător încât nu mai ai răbdare să termine duşul sau să vină pauza dintre reprize.

H – de la hop-hop la galop

O partidă rapidă din când în când poate fi la fel de satisfăcătoare. Fie că o faceţi înainte de a pleca la muncă sau la o petrecere, încrederea în masculinitatea lui va fi în creştere, din moment ce tu îi transmiţi mesajul nu te mai poţi stăpâni până când va veţi întoarce.

I – de la îngheţată

Când erai în liceu n-aveai nici o problemă să împarţi o îngheţată cu un coleg de şcoală. De ce n-ai face-o şi cu soţul tău. În plus, poţi linge picăturile care-i rămân pe buze, pe bărbie sau pe degete.