Cum să îţi schimbi viaţa cu doar două minute pe zi

Îți vom împărtăși câteva obiceiuri care te pot ajuta să îți schimbi viața în doar două minute pe zi. Prin acești pași mici, poți începe construirea unor obiceiuri care vor deveni mai puternice și, cu timpul, îți vor schimba viața într-un mod cum nici nu ți-ai imaginat.

RomaniaTV.net
10 mart. 2018, 12:33
Cum să îţi schimbi viaţa cu doar două minute pe zi

Lucrează 2 minute pe zi la cea mai importantă sarcină

În unele zile simți că nu vrei să faci nimic. În astfel de zile lucrează timp de două minute la cea mai importantă sarcină pe care o ai. Aceasta presupune să începi cu cea mai dificilă parte a unui lucru.

Examinează și apreciază ziua la sfârșit

Dacă faci lucruri bune în timpul zile și duci la un bun sfârșit altele, îți poți spori stima de sine. Alocă-ți 2 minute la sfârșitul zilei pentru a aprecia ce ai făcut și ce ai gândit.

Caută fericirea în lucrurile simple

Mâncarea, munca, timpul, micile evenimente ale zile nu sunt chestii de care ar trebui să te simți fericit că le ai. Ia o pauză pentru a reflecta și a fi recunoscător pentru lucrurile aparent nesemnificative sau pentru lucrurile pe care alții nu le apreciază.

Crezi că dacă ești fericit pentru lucrurile mici încetezi să mai fii motivat pentru a obține lucruri mai mari? Este total greșit. Este un mod de a privi viața, care te va umple de energie și inspirație. Viața devine mai ușoară și vei simți o rezistență mai mică în a explora și realiza atât lucruri mici, cât și mari.

Respiră când ești stresat

Când te simți nervos, iritat sau îngrijorat, fă o pauză de 2 minute. Așază-te. Respiră profund. Concentrează-te doar pe aceste două minute pentru a-ți relua lucrul într-o stare de spirit mult mai calmă și mai relaxată.

Deschide-ți simțurile spre ce se întâmplă aici și acum

Ieși din trecutul care te trage în jos și te deprimă. Deconectează-te și de la viitorul în care îți imaginezi următoarea întâlnire sau prezentare.

Concentrează-ți atenția pe prezent. Fii aici cu toată ființa ta. Acest lucru îți va relaxa mintea și corpul. Gândirea va deveni mai ușoară și mai optimistă.

Citeşte continuarea articolului aici.