Cum să îţi transformi garsoniera într-un apartament spaţios VIDEO

Nu ştiţi cum să vă transformaţi garsoniera într-un apartament spaţios? Vă arată un arhitect din Hong Kong, care şi-a făcut bucătărie, masă şi bar în doar doi metri pătraţi.

RomaniaTV.net
26 iun. 2012, 13:02
Cum să îţi transformi garsoniera într-un apartament spaţios VIDEO

Arhitectul Gary Chang a transformat cei 32 de metri pătraţi ai garsonierei sale într-un apartament uimitor. El a înlocuit zidurile cu pereţi glisanţi. Ca să treacă în bucătărie, ridică peretele pe care se află televizorul.

„Bucătăria poate fi uşor schimbată pentru a se potrivi nevoilor mele. O pot face mai mare sau mai mică. Am o masă de lucru, am şi un bar. Am toate ustensilele de bază pentru bucătărie în acest spaţiu de doi metri pătraţi, inclusiv o maşină de spălat vase şi un frigider”, spune Gary Chang.

Arhitectului i-a trebuit un an întreg ca să-şi remodeleze locuinţa. Noul spaţiu poate fi schimbat în cel puţin 24 de feluri.

„Acesta este cel mai mare perete, cu 3000 de CD-uri aşezate pe el. Toţi pereţii din apartamentul meu au şine de oţel în partea de sus. În spatele acestui zid se află un depozit”, arată arhitectul.

Chang spune că avea nevoie de mai mult spaţiu pentru că locuieşte cu părinţii şi cele trei surori. Hong Kong este unul dintre cele mai aglomerate oraşe din lume .