Cum să ne îmbrăcăm de sărbători. Designerul lui Carmen Iohannis face câteva sugestii: „Nu recomand”

Cum să ne îmbrăcăm de sărbători. Crăciunul și Revelionul ne bat la ușă, iar românii se pregătesc intens și nu doar în ceea ce privește masa de sărbători, ci și legat de ținutele pe care o să le poarte, mai ales în noaptea dintre ani.

10 dec. 2022, 15:05
Cum să ne îmbrăcăm de sărbători. Designerul lui Carmen Iohannis face câteva sugestii: „Nu recomand”
Andreea Tincu, designerul lui Carmen Iohannis, le-a dat doamnelor și domnișoarelor sfaturi importante

Cum să ne îmbrăcăm de sărbători. Andreea Tincu, designerul care se ocupă de ținutele lui Carmen Iohannis, le-a dat doamnelor și domnișoarelor sfaturi importante privind hainele pe care să le îmbrace de Crăciun și Revelion. De asemenea, specialistul menționează și ce nu trebuie să lipsească anul acesta din garderoba unei femei.

Citește și: Cătălin Botezatu îi dă replica Andreei Tincu, designerul lui Carmen Iohannis: „Arată că ținuta a fost făcută în pripă”

Cum să ne îmbrăcăm de sărbători

Investiți într-o ținută pe care o mai puteți purta și la alte ocazii. Alegeți materiale care nu se șifonează, culori care vă luminează tenul și vă conferă o stare de bine, roșul fiind, cu siguranță, un Must Have. Nu recomand să testezi linii în care să nu vă simțiți confortabil. Un Da hotărât noutăților, atâta timp cât vă simțiți bine în ele. (…) Puloverul de cashmire, Eșarfa de mătase, cizmele Ugg”, a declarat designerul pentru Unica.ro.

Cât privește colaborarea cu soția președintelui Klaus Iohannis, designerul spune că discută cu aceasta întotdeauna înainte de a începe să creeze un model. “Prima Doamnă are un stil feminin minimalist, similar tuturor Primelor Doamne din întreaga lume.

Fiecare ținută are la bază un anumit cod vestimentar, uneori mai relaxat decât era in trecut, o cromatică stabilită de comun acord și anumite tipare, verificate în ani. Cum se implică soția președintelui în alegerea ținutelor? Prima Doamna este deschisa sugestiilor, cunoaște tendințele și discutăm în avans orice model”, mai spune specialistul.

Cătălin Botezatu o atacă pe Carmen Iohannis

Ce am zis? Eu o admir pe doamna Iohannis. Eu am spus că avem o familie prezidențială superbă: el este un tip statuar, îmbrăcat întotdeauna la patru ace. Și doamna Iohannis arată perfect: este slabă, este frumoasă, este tânără.

Dar atunci când totuși trebuie spus ceva, spun! Și nu am spus cu răutate. Am spus că sunt momente de astea foarte sumbre, speciale și sunt niște etichete care trebuie respectate. Mânecile trebuie să fie lungi, lungimea rochiei a respectat-o, trebuie să fie peste genunchi!

Eu am spus! Să mă scuze acum cei care s-au supărat! Dacă s-au supărat, de aceea nu mai plouă astăzi! Ha, ha!”, a declarat Cătălin Botezatu, pentru Click.ro.