Cum să scapi de burtă în trei săptămâni

Credeţi sau nu, puteţi avea o talie mică şi să scăpaţi de burtă în doar trei săptămâni, doar cu un stil de viaţă sănătos.Reducerea aportului caloric prin exerciţii fizice şi reducerea consumului de alimente calorice între 500-1000 de calorii pe zi. Foarte important este să nu se piardă în greutate foarte repede, este rău pentru sănătate.

RomaniaTV.net
19 aug. 2014, 19:38
Cum să scapi de burtă în trei săptămâni

Stabiliti obiceiuri alimentare sanatoase, care sunt placute pentru dvs, si este foarte important sa pastrati aceste obiceiuri dupa ce v-ati atins obiectivul. Evitati grasimile, zaharul si alimentele prelucrate. Cititi etichetele produselor alimentare pentru a compara informatiile nutritionale. Alegeti intotdeauna produse scazute de calorii si de grasimi, deoarece acestea sunt bogate in substante nutritive. Mancati fructe si legume, deoarece acestea sunt bogate in vitamine, minerale si fibre.

Alegeti carbohidrati complecsi, mai degraba decat carbohidrati simpli. Alimente cum ar fi fulgi de ovaz, paine integrala de grau si orez brun, nu ajuta la producerea de insulina din corp, cum ar fi cele care contin carbohidrati simpli. Alimentatie nesaturata cum ar fi uleiul de masline si ulei de canola in loc de grasime saturata care creste colesterolul.

Citeşte mai multe pe sfatulparintilor.ro