Cum să scapi de mătreaţă pentru totdeauna. Cel mai eficient remediu pe care îl faci singur acasă

Daca vremea rece si uscata te face sa-ti scarpini des capul, probabil suferi de un scalp uscat. Mai mult decat atat, pielea capului se decuameaza, cel mai probabil, lasandu-ti in par si pe haine inestetica matreata.

16 ian. 2015, 11:49

Pe langa faptul ca senzatia e neplacuta, matreata iti poate aduce numeroase neplaceri sociale si psihologice. Oricine a suferit la un moment dat in viata de matreata stie ca aceasta decuamare a scalpului vine la pachet cu o serie de restrictii vestimentare. Chiar daca negrul e o culoare stylish, care se potriveste oricarei ocazii si flateaza orice silueta, poti sa iti iei adio de la outfit-urile de aceasta culoare atunci cand ai matreata.

Orice situatie sociala care ar trebui sa-ti provoace placere, cum ar fi o petrecere, o cina in oras cu prietenii sau o iesire la bowling, poate deveni un adevarat cosmar atunci cand ai matreata. Ca sa nu mai spunem nimic despre o intalnire cu un potential iubit, cand, in loc sa simti excelent sis a fii plina de incredere in tine, te simti stanjenita de aceasta neplacere fizica si te concentrezi sa o maschezi.

Cat despre job, mai ales daca presupune lucrul cu publicul sau cu clientii, matreata poate crea o prima impresie nefavorabila.

Din fericire, experta in frumusete Mickey Williams iti propune un remediu antimatreata simplu si foarte eficient.

Ai nevoie de:

un sampon fara miros

2 aspirine

Zdobeste 2 tablete normale de aspirina intr-un castron mic. Adauga doza normala de sampon pe care o folosesti la o spalare si amesteca. Asteapta 5 minute pentru a-i permite medicamentului sa intre in sampon. Spala-te apoi cu amestecul obtinut si foloseste balsamul obisuit.

perfecte.ro