Cum să slăbeşti 20 kg în 3 luni

Activitatea fizică redusă și un regim alimentar bogat în produse greu de digerat, grase, sunt principalele motive pentru care luăm în greutate în timpul iernii. Fă următoarele schimbări în dietă, pentru a slăbi până la 20 de kilograme.

RomaniaTV.net
03 feb. 2017, 12:37
Cum să slăbeşti 20 kg în 3 luni

Înlocuiește dulciurile cu fructe

Portocalele, grepfrutul, fructele kiwi și merele sunt pline cu nutrimenți, precum vitamina C și bioflavonoide, care previn răceala și gripa. Mănâncă un fruct la fiecare masă, pentru întărirea sistemului imunitar.

Bonus: Dacă mănânci doar cinci porții de fructe pe săptămână în loc de dulciuri, nu vei lua niciun gram în greutate. Dacă obișnuiești să mănânci prăjituri și bomboane de ciocolată de cel puțin trei ori pe săptămână, noul obicei te va ajuta să pierzi până la 5 kilograme în trei luni.

Citeşte şi  Factori psihologici care te împiedică să slăbeşti

Optează pentru produsele lactate fără grăsimi

Oamenii de știință spun că acest obicei te va ajuta să pierzi în greutate cu ușurință. Dacă înlocuiești lapte integral și smântâna cu laptele degresat (fără grăsimi) și nu mănânci mai mult de trei porții de lactate pe zi (trei pahare de lapte sau trei iaurturi mici), poți pierde între 2 și 4 kg în trei luni.

Evită produsele de patiserie

Este convenabil să consumi produse de patiserie, chips-uri sau alte produse prăjite atunci când este frig afară. Dacă te-ai hotărât să scapi de kilograme în această iarnă, renunță la toate acestea. Așa vei slăbi până la 5 kilograme în trei luni.

Fii activ

Plimbă-te în zilele însorite de iarnă, mergi la sală, la cursuri de dans, pilates sau yoga. După 10 minute, te vei simți mult mai bine și vei avea chef să faci atât de multe lucruri! Dacă mergi la pas vioi 30 de minute în fiecare zi, de cinci până la șase ori pe săptămână, trei luni, vei pierde până la 1,5kg în trei luni. Dacă adăugi trei sesiuni de 30 de minute de exerciții fizice de trei ori pe săptămână, vei slăbi 3 kilograme în trei luni.

Dieta cu ouă fierte: slăbeşti 11 kg în 14 zile! Meniul pe 2 săptămâni!