Cum să slăbeşti 3 kg înainte de Revelion

Vrei să arăţi superb în rochia de Revelion? Iată o dietă simplă cu ajutorul căreia îţi recapeţi silueta dorită. Dacă adaugi un pic de mişcare şi o zi de detoxifiere, ai ingredintele perfecte pentru a slăbi 3 kg în doar câteva zile.

RomaniaTV.net
28 dec. 2016, 13:30
Cum să slăbeşti 3 kg înainte de Revelion

Stabileşte-ţi un plan realist

Ca să-ţi recapeţi sileuat nu trebuie să adopţi un regim draconic în care să mănânci doar salată verde şi să bei apă plată cu lămâie. E mai bine să-ţi stabileşti un plan realist în care să scapi de 2-3 kg în câteva zile, renunţând la acele alimente care au multe calorii. O dietă echilibrată, cu alimente bogate în vitamine şi minerale te va ajuta să arăţi strălucitoare în noapte magică dintre ani.

Meniul unei zile

Micul dejun:

1 felie de pâine

10 g unt

120 g iaurt

1 fruct

Prânz:

150 g salată de crudităţi

150 g carne de pui sau de peşte la grătar

300 g sote de legume (fasole verde, morcovi, cartofi)

1 fruct

Citeşte şi  Slăbeşte cu super dieta iernii

Cină:

150 salată de crudităţi

150 g peşte

300 legume preparate pe aburi

120 g iaurt

Mişcarea este importantă

Aşa că în fiecare zi trebuie să faci cel puţin 30 de minute de mişcare. Poate fi orice: o plimbare mai alertă, o curăţenie temeinică prin casă, gimnastică aerobică sau un jogging de dimineaţă. Este important să o faci în aer liber pentru că astfel pielea ta se va oxigena şi va arăta mai fermă şi mai proaspătă.

Ai nevoie şi de detoxifiere

Mai e un pas până la noaptea magică, de aceea cu o zi înainte trebuie să ai o dietă mult mai strictă de 900 kcal. Adică reduci un sfert din cantităţile meniului pe care ţi l-am propus. Oricum vei fi atât de ocupată cu pregătirile, încât nu vei avea cine ştie ce timp pentru mâncat.

Dieta colorată – Slăbești 3 kg în 7 zile