Cum să slăbești cu această băutură – minune care conține doar trei ingrediente. Scapi rapid de kilogramele în plus, fără să faci mari eforturi

Vrei să slăbești rapid și nu știi cum? Sunt o mulțime de metode, însă nu toate sunt la fel de eficiente. Există, totuși, o băutură-minune care te ajută să scapi de kilogramele în plus foarte repede și fără mari eforturi.

03 sept. 2022, 13:18
Cum să slăbești cu această băutură – minune care conține doar trei ingrediente. Scapi rapid de kilogramele în plus, fără să faci mari eforturi

Cum să slăbești cu această băutură – minune care conține doar trei ingrediente

Ai nevoie de doar trei ingrediente și se prepară foarte ușor. E vorba de apă, lămâie și miere. Cu aceste trei ingrediente scapi foarte ușor de kilogramele în plus și, de asemenea, îți poți întări sistemului imunitar. În plus, mulțumită vitaminelor pe care le conține, această băutură miraculoasă conferă strălucire pielii. Ce o face diferită de alte băuturi pentru slăbire este că aceasta se fierbe și se bea dimineața pe stomacul gol.

Cum să slăbești cu această băutură – minune care conține doar trei ingrediente. Pentru ca această băutură să aibă efectele dorite trebuie să fierbi apa cu zeama de la o jumătate de lămâie. După ce se răcește, adaugă o linguriță de miere. Important e ca băutura să fie consumată dimineața, pe stomacul gol.

Băutura are o mulțime de beneficii pentru sănătate. E bogată în vitamina C, un antioxidant important, care are rolul de a previne distrugerea celulelor cauzată de radicalii liberi. Chiar dacă lămâia nu este în topul alimentelor celor mai bogate în vitamina C (cum este ardeiul, brocoli, guava, papaya, kiwi, portocala sau căpșuna), 60 de mililitri de zeamă de lămâie furnizează 18,6 miligrame de vitamina C, doza zilnică recomandată la adult fiind de 65-90 de miligrame.

Mai mult, vitamina C scade riscul de afecțiuni cardiovasculare, accident vascular cerebral și hipertensiune arterială. Această vitamină este, după cum bine se știe, de mare ajutor în reducerea duratei răcelii comune la unii oameni.

Cum te ajută această băutură să scapi de kilogramele în plus

Conține lămâie, fruct care are în componență pectină. Substanța te ajută să scapi de kilogramele nedorite, deoarece îndepărtează senzația de foame și elimină poftele. De asemenea, lămâia nu are multe calorii, ceea ce te ajută în lupta cu greutatea.

Lămâia nu e recomandată doar pentru slăbit, ci și pentru împrospătarea respirației. Aceasta curăță, distruge bacteriile și te scapă de germenii din cavitatea bucală. Cu toate acestea, dacă te speli pe dinți după ce ai consumat o băutură cu lămâie poate să îți afecteze smalțul dinților.

Mai mult, apa cu lămâie și miere poate fi de mare ajutor, dacă te confrunți cu probleme digestive. Acest amestec contribuie la îmbunătățirea digestiei, la eliminarea toxinelor din corp, la îndepărtarea bacteriilor și la producerea de mucus intestinal. Mai mult, băutura luptă împotriva indigestiei, balonării și arsurilor.

Citește și Dieta miraculoasă. Cum să slăbeşti zece kilograme consumând cu preponderenţă un singur aliment

Citește și Patru alimente care te ajută să slăbeşti rapid. Au numeroase beneficii pentru organism