Cum să slăbeşti în 10 zile. Dr.Oz, metodele sigure prin care poţi să scapi definitiv de grăsime

Dr.Oz te învaţă cum scapi definitiv de grăsime, în doar 10 zile. Acesta recomandă planul întocmit de instructorul de fitness Kim Lyons. 

01 feb. 2022, 12:38
Cum să slăbeşti în 10 zile. Dr.Oz, metodele sigure prin care poţi să scapi definitiv de grăsime

Cum să slăbeşti în 10 zile. Planul de slăbit al lui Kim Lyons, recomandat de renumitul Dr.Oz, constă în patru paşi simpli, pe care oricine îi poate urma.

Cum să arzi grăsimea. Planul recomandat de dr. Oz

Prima fază a planului lui Kim Lyons este debarasarea organismului de depozitele de grăsime cu ajutorul unei băuturi detoxifiante speciale, cu ingrediente atent alese, numită “Fat Flush”.

Citeşte şi Alimentele minune de care ai nevoie pentru o imunitate de fier şi o memorie bună. Ce să mănânci ca să nu mai ai probleme de sănătate niciodată

Această băutură conţine mandarine, castraveţi şi mentă. Mandarinele echilibrează nivelul glicemiei și programează organismul să ardă grăsimi, în timp ce castraveții dau senzație de sațietate şi au efect diuretic. De asemenea, menta calmează stomacul și ajută digestia.

Băutura se consumă de 3 ori pe zi, înainte de fiecare masă, timp de 10 zile.

Pentru preparare ai nevoie de următoarele ingrediente: Apă, o felie grapefruit, o mandarină, jumătate de castravete feliat, două frunze de mentă şi gheață

De asemenea, pentru a pierde rapid în greutate, este foarte important să consumi numai carbohidrați verzi timp de 10 zile: spanacul, broccoli-ul, fasolea verde, salata sau dovleceii sunt legume bogate în fibre, minerale și vitamine. Aceşti carbohidraţi te energizează și te ajută să lupti cu poftele.

Este timpul să încerci meniuri noi, precum paste cu dovlecei și sos de roșii, sandwich-uri cu frunze de salată în loc de pâine, garnituri cu fasole verde etc.

Este important de ştiut că un rol important în dietă îl au condimentele. Pudra de ardei iute conține capsaicină, substanță care topește rapid depozitele grase, turmericul inhibă creșterea țesutului gras, iar boabele de muștar accelerează metabolismul.

De asemenea, Kim Lyons îți propune să înlocuiești gustările obișnuite cu o altă variantă mai sănătoasă, timp de 10 zile: popcornul din conopidă! Această legumă sprijină capacitatea ficatului de a se curăța, pentru ca tu să slăbești mai ușor. Gustarea mai conține și semințe de cânepă, bogate în proteine, potrivit doctorulzilei.ro. 

Urmează acest plan alimentar timp de 10 zile, fără abateri, iar trupul tău se va transforma radical. Vei observa mușchi mai fermi, piele mai strălucitoare și o stare de bine generalizată. Cel puțin așa promite instructorul de fitness și autoarea de succes din SUA, Kim Lyons.

Citeşte şi Greşeala pe care o fac toţi românii la micul dejun