Cum să slăbeşti jumătate de kilogram pe zi? Reţeta care a ajutat mii de femei din România

Retenția de apă și kilogramele în plus sunt o mare problemă pentru femei, care caută orice fel de soluție și orice fel de alternativă pentru a arăta suple. Iar de cele mai multe ori, cele mai eficiente rețete de slăbit sunt și cele mai simple.

RomaniaTV.net
06 iul. 2016, 09:45
Cum să slăbeşti jumătate de kilogram pe zi? Reţeta care a ajutat mii de femei din România

Rețeta de slăbit pe bază de roșii este foarte simplă şi eficientă, dar şi plăcută, mai ales vara. Aceasta este dieta care a ajutat mii de femei din întreaga lume, foarte mulțumite de rezultat. Roşiile sunt foarte eficiente în lupta cu kilogramele. Concret, te ajută să dai jos câte o jumătate de kilogram pe zi. Roșiile sunt recunoscute pentru efectele lor benefice asupra inimii, dar şi pentru proprietatea de a proteja organismul de acţiunea radicalilor liberi. Pe lână asta, este te ajută să slăbeşti rapid şi te scapă de toxinele acumulate în organism, fără a te priva de vitaminele şi mineralele de care are nevoie.

Dieta pe bază de roșii este deja recunoscută, iar mii de femei din România au apelat deja la ea, foarte mulțumite fiind de rezultat. Ține cont însă de sfatul specialiștilor atunci când alegi această rețetă și urmeaz-o pe o perioadă mai scurtă de timp, nu pe termen lung. Pe parcursul celor 5 zile de dietă este foarte important să consumi minimum 2 litri de lichide zilnic şi să eviţi băuturile alcoolice, răcoritoarele carbogazoase, sarea şi dulciurile de orice fel.

Tot ceea ce trebuie să faci este să prepari o supă de roșii.

Continuarea pe elli.ro