Cum să spui ADIO caloriilor din cartofi, gogoşi sau pizza

Când vrei să îţi menţii greutatea la un nivel normal pentru vârsta şi înălţimea ta, ai face orice pentru a scăpa de caloriile care te fac să te simţi vinovată. Tocmai de aceea, azi îţi venim în ajutor cu un ghid util care îţi va "traduce" caloriile în activităţi fizice.

RomaniaTV.net
21 oct. 2015, 09:46
Cum să spui ADIO caloriilor din cartofi, gogoşi sau pizza

Ai simţit nevoia de a de răsfăţa cu un milkshake de ciocolată de la un restaurant de tip fast-food? Sau ai băut un pahar de vin la sfârşitul unei zile lungi de muncă? Te-ai gândit că o clătită sau două la micul dejun nu sunt chiar atât de rele pentru silueta ta, nu?

Ei bine, nu este nimic rău în a-ţi oferi câte un mic răsfăţ dulce, dar data viitoare când decizi să deschizi frigiderul sau dulapul din bucătărie pentru un desert gustos, fii pregătită să contracarezi caloriile cu exerciţiile fizice corespunzătoare.

Efecte secundare ale consumului mare de proteine

Iată mai jos un mini-ghid care îţi spune ce eforturi trebuie să faci pentru a arde acele calorii care îţi distrug dieta.

„Timpii de ardere” au fost calculaţi luând în considerare o persoană cu o greutare de 59 de kilograme. Dacă tu cântăreşti în mod considerabil mai puţin, îţi va lua mai mult timp pentru a arde acelaşi număr de calorii.

Pe de altă parte, dacă greutatea ta este considerabil ai mare, îţi va lua mai puţin timp pentru a arde acelaşi număr de calorii, scriu cei de la skinnymom.com.

1 gogoaşă cu glazură are 192 de calorii. Vrei să le arzi? Ai nevoie de 53 de minute în care să faci fandări („lunges”).

1 bomboană mică are 3,4 calorii. Pentru a le arde, trebuie să mergi pe jos 109 metri.

1 cafea Mocha mare are 232 calorii. Pentru a le arde, trebuie un antrenament de 87 de minute de exerciţii de tip „Crunches”.

Cele mai nocive alimente pentru corpul tău

1 porţie mică de popcorn cu unt de la cinema are 630 de calorii. Pentru a le arde, trebuie să petreci 135 de minute pe un aparat de fitness eliptic (sau bicicletă eliptică).

1 felie de pizza cu Pepperoni are 260 de calorii. Pentru a le arde, trebuie să faci 272 de exerciţii „burpees” consecutive.

1 cană de granola standard are 597 de calorii. Vrei să le arzi? Atunci trebuie să faci 90 de minute de box.

1 doză de suc răcoritor cu cofeină are 140 de calorii. Le poţi arde făcând 17 minute de jogging în aer liber.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.