Cum să te faci remarcată de Sărbătorile de iarnă

Sfârșitul de an vine cu petreceri alături de cei dragi și cu agitația de a duce la capăt toate sarcinile rămase. Află cum să te faci remarcată în această perioadă!

RomaniaTV.net
19 dec. 2017, 07:45
Cum să te faci remarcată de Sărbătorile de iarnă

Este cunoscut faptul că o persoană îngrijită va atrage întotdeauna privirile celor din jur. Armonia dintre imaginea ta, stilul vestimentar și comportamentul tău este secretul unei impresii plăcute și de durată.

Dacă tot anul ai fost pe fugă și ai neglijat imaginea ta, acum este momentul oportun să îți acorzi toată atenția cuvenită și să te bucuri mai ales de tine.

Mâinile, cartea ta de vizită

Da, cu siguranță mai ales pe timpul verii nu ai apelat foarte des la crema hidratantă pentru mâini. Ei bine, acum că vremea s-a răcit semnificativ este momentul oportun să ai grijă de finețea și aspectul mâinilor tale.

Adesea obișnuim să ne uităm la mâinile celor din jur și astfel să ne formăm o imagine despre persoana respectivă. În plus, la nivelul mâinilor se poate observa foarte ușor trecerea ta prin capsula timpului.

Citeşte şi Secretul pentru a nu te îngrăşa de Sărbători

Ai grijă de ele, hidratează-le, masează-le și oferă-ți periodic timp pentru tine și corpul tău.

De asemenea îngrijește-ți unghiile, taie-le constant și oferă-le protecție și tratamente pentru a le întări.

Părul și parfumul, elemente vitale

Prea mult strică, prea puțin nu este de ajuns. Parfumul trebuie să fie asemănător personalității tale, folosit cu măsură astfel încât să îți oferă o notă plăcută pe lângă cei dragi.

Iar părul face parte din arsenalul tău de frumusețe așa că învață să îi acorzi atenția cuvenită.

Firele uscate și despicate, încărcate de fixativ sau spumă nu sunt deloc plăcute nici ochiului nici mâinilor ce îl ating.

Avem simțuri bine dezvoltate și mai ales un spirit critic extrem de ager, astfel că dacă vei ține cont de acest sfat te vei lipsi de niște remarci nu tocmai plăcute.

Nici machiajul nu este de neglijat, cu cât este mai natural și mai discret cu atât mai plăcută va fi prezența ta alături de cei dragi.

Citeşte şi Cum să ţii bradul de Crăciun verde săptămâni în şir

Pantofii și picioarele frumoase

Da, pantofii sunt un must have, dacă îi alegi pe cei potriviți te vei bucura de confort și de o imagine frumoase în mijlocul celor dragi.

Încălțămintea trebuie să fie comodă și în ton cu ținuta ta. Alege modelul de pantofi care să te avantajeze și bucură-te de momentele speciale alături de cei dragi.

Nu uita de îngrijirea pielii

O piele epilată, hidratată este întotdeauna de apreciat și îți va oferi o stare de bine ce va fi vizibilă atât prin atitudinea cât și acțiunile tale.

Atunci când ai grijă de corpul tău, de fapt îți îngrijești sufletul! Asigură-te că ai hidratat corespunzător pielea mai ales după baie, apelează la un masaj relaxant și revigorant astfe încât să te bucuri de starea de bine mai mult timp.

Folosește modalitîți de epilare cu efecte de durată astfel încât să nu reprezinte o problemă părul inestetic din anumite zone.

Cu cât îți vei acorda mai multă atenție cu atât mai bine te vei simți în pielea ta.

Află care este cel mai bun tratament pentru păr deteriorat AICI.