Secretul pentru a nu te îngrăşa de Sărbători

Pe ultima sută de metri din acest an, în goana după cadouri și cumpărături pentru masa plină de bucate, adu-ți aminte să ai grijă de silueta și de sănătatea ta. Iată care este secretul pentru a nu lua în greutate de sărbători fără a te abține de la excesele culinare!

RomaniaTV.net
19 dec. 2017, 07:24
Secretul pentru a nu te îngrăşa de Sărbători

Zilele libere de la finalul anului este un prilej pentru a sta mai mult lângă cei dragi, de a savurat multe bucate tradiționale, însă ce se întâmplă cu sănătatea și silueta ta?

Dacă te-ai chinuit tot anul să fii activ să respecți un regim alimentar corespunzător și sănătos, bucatele din fața ochilor din perioada imediat următoare nu sunt tocmai în tonul echilibrat și armonios în care trebuie să fie sănătatea ta.

Citeşte şi Untul de cacao, ideal pentru pielea uscată

Fii activ chiar dacă ești în concediu

Dacă te gândeai cu nerăbdare la zilele în care să stai acasă în pat, și să nu faci absolut nimic înafară de a mânca și a te uita le filme, ei bine, pe lângă aceste cerințe ale tale încearcă să adaugi un singur lucru și anume: mișcarea!

Starea de oboseală din organism este dată câteodată și de circulața sangvină deficitară ce nu poate oxigena corespunzător întreg organismul și mai ales creierul.

După fiecare masă, mai ales acum în această perioadă, acordă-ți măcar 30 de minute de a te plimba, fie chiar și prin jurul blocurilor dacă nu ai un parc aproape.

Citeşte şi Hidratează pielea cu albuş şi miere

Invită-i pe cei dragi la o plimbare în parc, o vizită pe un traseu montan sau chiar la sala de sport măcar pentru a vă bucura de o saună.

Hidratează-te corespunzător

Vinul este la loc de cinste, fie el fiert, fie sec, însă nu uita că organismul tău are nevoie și de apă. Mesele copioase au nevoie de lichide pentru a ajuta organismul să digere mai bine mâncarea.

Află mai multe despre cum să un te îngrași de sărbători AICI.