Cum să te hidratezi adecvat, în funcţie de tipul de ten

In scopul utilizarii acelor produse cosmetice care se potrivesc tipului tau de ten este important sa-ti cunosti pielea sa le descoperi pe acelea care-i fac bine cu adevarat. In acest sens, afla cat mai multe informatii despre cremele hidratante si beneficiile acestora si opteaza, in final, pentru aceea care va reusi sa-i ofere pielii hidratarea mult dorita, dar si sa-i redea elasticitatea si stralucirea.

21 oct. 2014, 06:35
Cum să te hidratezi adecvat, în funcţie de tipul de ten

Fie ca este vorba de machiaj sau de o ingrijire de rutina, analizeaza-ti atent tenul, intrucat neglijarea acestui aspect poate crea o serie de probleme iremediabile. Informeaza-te si bucura-te de sfaturile extrem de utile primite, care te vor ajuta sa-ti creezi un ritual zilnic de ingrijire a pielii in deplina concordanta cu tipul tau de ten.

Vezi si: GREŞELI de frumuseţe care te îmbătrânesc
 
TENUL USCAT
 
Acest tip de piele si anume tenul uscat, poate fi sensibil la conditiile de deshidratare la care este supus involuntar, dar si la o serie de fenomene meteorologice extreme.
 
Lipsit de umiditatea adecvata se poate deteriora mai usor decat tenul mixt sau gras, motiv pentru care va trebui sa-i furnizezi elementele nutritive necesare pentru a-i spori rezistenta la soare, vant, poluare si alti factori nocivi.

Citeste mai mult pe Lyla.ro