Cum să te îmbraci la nuntă în 2024. Ce rochie nu trebuie să porți!

Odată cu Paștele, se apropie și sezonul nunților. Indiferent că mergi la petrecerea unei prietene sau a unei rude, trebuie să ții cont de anumite reguli și să înveți cum să te îmbraci la nuntă. Există anumite culori pe care trebuie să le eviți.

13 apr. 2024, 16:36
Cum să te îmbraci la nuntă în 2024. Ce rochie nu trebuie să porți!

Pe lângă bucuria pe care le-o aducem celor dragi prin simpla noastră prezență la nunta lor, un astfel de eveniment vine la pachet și cu o serie de reguli de etichetă de care orice invitat trebuie să țină cont și să le respecte. Trebuie să ții cont de anumite lucruri atunci când îți cumperi rochie.

Probabil te întrebi cu ce te îmbraci în sezonul din 2024 și ce culori se poartă. Mai jos, afli ce trebuie să eviți și cum să obții un outfit remarcabil.

Atunci când ești invitată la o nuntă, evită să porți articole vestimentare care lasă prea multă piele la vedere. Dacă mergi la eveniment cu o asemenea ținută, acest lucru nu va fi pe placul invitaților și ți s-ar putea atrage atenția.  De asemenea, la o nuntă nu trebuie să porți rochii care lasă la vedere lenjeria intimă.

Ce să nu porți niciodată la o nuntă:
1. Evită să porți culori neon/fluorescente
Genul de ținute în culori neon sunt mai degrabă potrivite unei ieșiri la un club de pe malul mării sau la o petrecere cu tematică.

2. Nu alege o ținută all-black
O ținută în întregime neagră nu este una tocmai potrivită pentru o nuntă. În accepțiunea unora, aceasta poate fi asociată cu doliul.

3. Nu alege o rochie asemănătoare cu celor ale domnișoarelor de onoare
Înainte să participi la eveniment, interesează-te dacă mireasa are domnișoare de onoare și dacă acestea poartă rochii în nuanțe asemănătoare.

4. Nu poți să te îmbraci în alb la o nuntă
Albul îi aparține în totalitate miresei, iar cum ziua respectivă este despre ea și cel care urmează să-i devină soț, este foarte important să știm că ei sunt cei care trebuie să fie în centrul atenției. Totodată, este de preferat să eviți și nuanțele de bej deschis sau galben pal. Excepție fac nunțile unde mirii sunt de acord cu ținutele albe sau deschise la culoare.

5 Alte accesorii, detalii de evitat la o nuntă

Purtarea adidașilor cu piese vestimentare elegante a devenit un trend, însă stiliștii sunt contra. În cazul în care nu reziști să stai pe tocuri sau ai probleme de natură medicală, optează pentru niște sandale cu talpă joasă sau o pereche de balerini eleganți.

Citește și: Cum slăbești 5 kilograme în doar 7 zile. Dieta care promite rezultate rapide!

Ce tonuri vibrante sunt în trend în 2024, cum alegi culoarea rochiei la o nuntă

În 2024, moda se concentrează pe culori care transmit o energie pozitivă și o atitudine optimistă. Așadar, dacă urmează să mergi la o nuntă, te poți inspira din nuanțele anului.

Prima de pe listă este Peach Fuzz, o combinaţie de roz şi portocaliu, desemnată de Pantone drept culoarea anului.

Aceasta este urmată de Safari Sun, Ocean Storms, Deșert Flower și Limitless.

Citește și: Cum arată Nicoleta Luciu fără machiaj, la 43 de ani. Vedeta s-a schimbat complet după ce a renunțat la televiziune