Cum să te simţi confortabil atunci când porţi tocuri foarte înalte

Încălţămintea cu toc este foarte sexy. În afara faptului că ridică muşchii gambelor, ai coapselor şi ai feselor, conferă graţie şi feminitate celor care îi poartă. Din păcate, acest tip de încălţăminte nu este întotdeauna comod şi poate cauza dureri crunte ale membrelor inferioare.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 10:01
Cum să te simţi confortabil atunci când porţi tocuri foarte înalte

Daca esti o impatimita a modei si a pantofilor cu toc, in general, probabil ca te-ai gandit deja ca trebuie sa existe o solutie care sa iti permita sa ii porti in orice situatie, fara efecte adverse.

Bineinteles ca exista o rezolvare a acestei probleme: trebuie doar sa inveti cum sa iti alegi pantofii cu toc, astfel incat sa te simti confortabil atunci cand ii porti.

Citeşte şi Învaţă să mergi pe tocuri

Iata cateva criterii care te vor ajuta sa te ghidezi in alegerea celor mai frumosi, eleganti si comozi pantofi cu toc inalt:

1. Tine cont de locul in care este amplasat tocul

Daca este amplasat chiar la limita exterioara a pantofului, tocul nu iti va putea sustine in mod corespunzator greutatea. Acesta trebuie sa corespunda exact locului din centrul calcaiului tau, pentru a-ti oferi stabilitatea de care ai nevoie.

Cât de periculoşi sunt pantofii cu toc, cu adevărat

Tocurile mai groase sunt mai stabile din acest punct de vedere, pentru ca acopera intregul calcai si implicit si centrul sau. Insa daca le preferi pe cele mai subtiri, opteaza pentru unele care se indoaie si se ingroasa in partea superioara, la contactul cu talpa.

Citeşte continuarea pe Ele.ro.