Cum să te vopseşti la început de iarnă: Sfatul specialistului şi recomandări

Specialiştii sunt de părere că ar trebui să ne schimbăm culoarea părului în funcţie de sezon şi sunt sigură că şi tu simţi nevoia de o schimbare de look înainte de sărbători - Iată cum trebuie să te vopseşti la început de iarnă!

RomaniaTV.net
03 dec. 2015, 12:12
Cum să te vopseşti la început de iarnă: Sfatul specialistului şi recomandări

Aşa cum îţi schimbi machiajul şi garderoba în fiecare sezon, şi nuanţa părului tău trebie schimbată în funcţie de anotimp. Asta pentru că pigmentul culorii tale diferă de la un sezon la altul.

Hairstylist-ul Georgiana Rusen ne îndeamnă să ne închidem culoarea părului pe timp de iarnă cu unul, poate chiar două tonuri: „La venirea iernii nu mai rămâne nicio urmă de bronz pe pielea ta, aşa că faţa ta are nevoie să fie conturată prin alte mijloace. Cea mai bună metodă prin care îţi poţi contura chipul constă în vopsirea podoabei capilare cu cel puţin o nuanţă mai închisă decât culoarea pe care o ai acum .”

Citeşte şi  Vopseşte-te fără vopsea! Masca de păr care îţi schimbă culoarea părului

Aşadar, Georgiana ne sfătuieşte să ne păstrăm culoarea părului, însă să o închidem puţin. Aşadar, dacă esti blondă, alege o nuanţă mai închisă de blond, dacă ar părul blond căpşună, fă-l arămiu, iar dacă eşti şatenă, alege un ciocolatiu închis.

Dacă, pe de altă parte, eşti foarte îndrăzneaţă şi simţi nevoia unei schimbări radicale, poţi alege un baleiaj (n.r. ombre), atât de popular în această perioadă.

În cazul în care nu eşti tocmai genul care să vrea un look comun, trebuie să te orientezi către nuanţele pastelate care se poartă încă din timpul verii. Fie că alegi verde, bleu, roz sau mov, trebuie neapărat să ştii că trebuie să îţi decolorezi părul înainte dacă vrei ca vopseaua să arate aşa cum trebuie. Nu este necesar să îţi colorezi tot părul într-o astfel de culoare, ci poţi apela la şuviţe, meşe sau chiar la un baleiaj pe astfel de nuanţe.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.