Cum să te vopseşti singură, fără să greşeşti VIDEO

Multe dintre noi ar prefera mai mult să reuşeaşcă să obţină culoarea dorită a părului fără să mai fie nevoie să plătească pentru serviciile destul de scumpe de la saloanele de înfrumuseţare.

RomaniaTV.net
28 mart. 2013, 08:01
Cum să te vopseşti singură, fără să greşeşti VIDEO

Prin respectarea unor reguli simple, acest lucru este cat se poate de posibil si putem sa ne vopsim folosind chiar culori de par la moda pentru acest sezon.

Pentru a realiza o vopsire a parului ca la carte, ai nevoie de o pensula de vopsea, manusi de cauciuc, un castronel pentru amestecarea vopselei si este important sa porti haine pe care nu le mai agreezi, in cazul in care te patezi.

Preparare:

Orice cutie de vospea contine colorant si oxidant. Aceste doua substante se amesteca pana cand se obtine o compozitie omogena. Proportiile din amestec se respecta intocmai dupa instructiunile oferite pe cutia vopselei de par.

Actiune

Inainte de aplicarea vopselei de par, este important sa iti protejezi fata si ochii. Poti folosi o crema grasa pe care sa o aplici pe ten pentru a evita ca picaturile de vopsea sa il afecteze.

Apoi, parul uscat se piaptana cat se poate de bine. Cu acelasi pieptan, de preferinta un pieptan des, se ia o cantitate de vopsea. Aceasta se aplica pe suvita de par, de la baza spre varfuri, cu miscari incete si apasate. Procesul incepe din zona capului in care se afla cararea principala.

Pentru a avea un efect mai de durata, poti imparti parul in mai multe suvite, despartite de carari si procedeul se repeta la fel.

Urmăreşte un VIDEO explicativ pe Lyla.ro.