Cum să-ţi albeşti dinţii cu coaja de banană

Pentru orice femeie este important ca zâmbetul să fie perfect și alb. Și cum putem face acest lucru? O variantă ar fi tratamentul pentru albirea dinților, dar poate costa foarte mult. O alta este acest truc, care este gratis și ai nevoie doar de trei lucruri: o coajă de banană, o pastă de dinți și o periuță.

RomaniaTV.net
23 nov. 2016, 10:19
Cum să-ţi albeşti dinţii cu coaja de banană

Majoritatea fructelor conțin acid, care ajută la albirea dinților. Dar banana nu-l conține. În schimb, coaja ei, da. De asemenea, conține minerale precum magneziu și potasiu, care sunt asimilate de textura dinților și devin mai albi. Interiorul cojii de banană este moale, de aceea, poate fi considerată o pastă.

În ce constă metoda de albire a dinților cu coaja de banană:

Este destul de simplu: ia coaja unei banane și freacă toți dinții cu pasta din interior. Pasta trebuie lăsată să acționeze cel puțin 10 minute pe dinți, timp în care poți asculta muzică, citi, poți face orice.

Citeşte şi  Asta e cea mai uşoară metodă prin care scapi de durerile de dinţi! Stomatologii sunt uimiţi

După ce a expirat timpul, ia o periuță de dinți uscată și mai freacă încă cinci minute ca pasta să acționeze în profunzime. După care, te speli pe dinți normal, cu pastă obișnuită și clătești cu apă. Repetă acest mic truc în fiecare zi timp de două săptămâni și dinții vor fi mai albi cu chiar două nuanțe.

De ce funcționează?

Potasiul, magneziul și manganul sunt mineralele care se găsesc în coaja bananei ajutând la albirea dinților și la păstrarea sănătății lor.

Ține cont de aceste trucuri pentru buna funcţionare a ficatului!