Cum să-ţi menţii frumuseţea şi tinereţea pielii, a părului şi a unghiilor

"Frumusetea nu este decât promisiunea fericirii", spunea Stendhal. De aceea este foarte important să ai grijă de tine. Bogat in Colagen, Siliciu si vitamine esentiale pielii, parului si unghiilor, produsul Beauty complex de la Doppelherz iti asigura mentinerea “tineretii fara batrante”. Datorită acestui complex pielea, părul şi unghiile tale îşi vor menţine frumuseţea şi sănătatea.

RomaniaTV.net
14 mai 2012, 11:09
Cum să-ţi menţii frumuseţea şi tinereţea pielii, a părului şi a unghiilor

Stim cu totii ca fermitatea pielii este sustinuta de firele de colagen, care odata cu inaintarea in varsta isi pierd fermitatea, iar pielea devine ridata si terna. Ce nu stim insa, este ca procesul este reversibil si ca ne putem recapata tineretea si fermitatea prin aportul suplimentar de colagen, siliciu si vitamine esentiale.

Produsul german Beauty complex de la Doppelherz cuprinde toate componentele necesare reconstituirii depozitelor de substante pierdute cu varsta. Astfel, argila bogata in siliciu are un rol esential in reconstiuirea pielii – chiar dupa arsuri-, ale ligamentelor si muschilor, intareste smaltul dintilor, fixeaza calciul in oase, hraneste parul fragil si unghiile casante.

Hidrolizatul de colagen completeaza rezervele de colagen ale pielii, redandu-i elasticiltatea si aspectul sanatos.

La randul lor complezul de vitamine, microelemente si substante minerale ( Vitaminele C, B2, B6, H, Cuprul, Zinc, Mangan, Seleniu, Calciu, Magneziu, Acid folic, Acid pantotenic) vin sa completeze necesarul unei cure intensive pentru sanatatea pielii, parului si unghiilor. C

Cu doar doua capsule pe zi va mentineti aspectul tanar si frumusetea. Produsul Beauty complex este disponibil in farmaciile din România.