Cum să-ţi recucereşti iubitul

Unele femei tind să creadă faptul că, odată ce au cucerit un bărbat, acesta va rămâne alături de ele în mod necondiționat. Trebuie însă să fie mai precaute în acest sens, pentru că, deși devine iubitul tău, deși poți fi sigură de iubirea pe care ți-o poartă, acesta se poate plictisi, se poate duce vraja seducției, iar atunci trebuie să apelezi din nou la strategii pentru a-l recuceri.

RomaniaTV.net
23 mai 2019, 09:51
Cum să-ţi recucereşti iubitul
  • 1.     Demonstrează-i că îl iubești
  • Vorbele pot fi de prisos atunci când vine vorba de recucerirea iubitului, dat fiind faptul că există posibilitatea ca acesta să nu mai creadă atât de mult în ceea ce îi spui, vorbe care la început i se păreau extraordinare. Trebuie să treci la fapte, să îi arăți în orice zi cât de mult îl iubești, iar o modalitate potrivită este cea în care planifici, zilnic sau cel puțin de 2 ori pe săptămână activități de cuplu.

  1. 2.     Privirea este fundamentală pentru a-ți recuceri iubitul

Odată cu trecerea timpului, partenerii uită că privirile sunt cele care spun întotdeauna adevărul, în care se pot citi cele mai intense sentimente, renunțând la ele, neconsiderându-le esențiale în relația de cuplu. Total greșit. Trebuie să începi să îți privești partenerul mai des, astfel încât să poată citi în ochii tăi toată dragostea pe care i-o porți. Poți apela la acest truc în cadrul unei cine romantice sau pur și simplu când petreceți timp împreună, fără a face ceva ieșit din comun.

  1. 3.     Oferă-i spațiul de care are nevoie în dragoste

Obișnuindu-vă unul cu altul, aveți impresia că fiecare va fi acolo pentru totdeauna, motiv pentru care nu aveți cum să vedeți cât de mult v-ar lipsi în cazul în care nu ar mai fi. Acesta este un motiv bun pentru a începe să îi oferi mai mult spațiu iubitului tău, astfel încât acesta să îți poată simți lipsa, să își dea seama de sentimentele reale pe care ți le poartă.

  1. 4.     Evită stările de gelozie

Știm că este greu, însă încearcă să nu mai fii geloasă pe fiecare femeie care îi stă în preajmă, pentru că manifestarea obsesivă a acestor sentimente îl poate îndepărta de tine. Demonstrează-i că ești sigură pe el și pe iubirea lui, prin ținerea sub control a emoțiilor de această natură.

  1. 5.     Control asupra stărilor de nervozitate

Știm cât poate să te deranje iubitul tău prin anumite lucruri, însă încearcă să nu îi spui asta ca o avalanșă de reproșuri, ci mai curând adoptă un ton rezonabil, calm, astfel încât să își dea seama că nu îi faci observație cu rea intenție. Asta îl va face să își dea seama că are femeia ideală alături.

Nu a spus nimeni că este ușor să îți recucerești iubitul, mai ales atunci când trebuie să renunți la anumite lucruri, însă cu siguranță, dacă ești aici, merită tot efortul.