Cum să-ţi recucereşti iubitul

Publicat: Joi, 23 Mai 2019 12:51 // Actualizat: Joi, 23 Mai 2019 12:51 // Sursa: romaniatv.net

Unele femei tind să creadă faptul că, odată ce au cucerit un bărbat, acesta va rămâne alături de ele în mod necondiționat. Trebuie însă să fie mai precaute în acest sens, pentru că, deși devine iubitul tău, deși poți fi sigură de iubirea pe care ți-o poartă, acesta se poate plictisi, se poate duce vraja seducției, iar atunci trebuie să apelezi din nou la strategii pentru a-l recuceri.

  • 1.     Demonstrează-i că îl iubești

Vorbele pot fi de prisos atunci când vine vorba de recucerirea iubitului, dat fiind faptul că există posibilitatea ca acesta să nu mai creadă atât de mult în ceea ce îi spui, vorbe care la început i se păreau extraordinare. Trebuie să treci la fapte, să îi arăți în orice zi cât de mult îl iubești, iar o modalitate potrivită este cea în care planifici, zilnic sau cel puțin de 2 ori pe săptămână activități de cuplu.

  1. 2.     Privirea este fundamentală pentru a-ți recuceri iubitul

Odată cu trecerea timpului, partenerii uită că privirile sunt cele care spun întotdeauna adevărul, în care se pot citi cele mai intense sentimente, renunțând la ele, neconsiderându-le esențiale în relația de cuplu. Total greșit. Trebuie să începi să îți privești partenerul mai des, astfel încât să poată citi în ochii tăi toată dragostea pe care i-o porți. Poți apela la acest truc în cadrul unei cine romantice sau pur și simplu când petreceți timp împreună, fără a face ceva ieșit din comun.

  1. 3.     Oferă-i spațiul de care are nevoie în dragoste

Obișnuindu-vă unul cu altul, aveți impresia că fiecare va fi acolo pentru totdeauna, motiv pentru care nu aveți cum să vedeți cât de mult v-ar lipsi în cazul în care nu ar mai fi. Acesta este un motiv bun pentru a începe să îi oferi mai mult spațiu iubitului tău, astfel încât acesta să îți poată simți lipsa, să își dea seama de sentimentele reale pe care ți le poartă.

  1. 4.     Evită stările de gelozie

Știm că este greu, însă încearcă să nu mai fii geloasă pe fiecare femeie care îi stă în preajmă, pentru că manifestarea obsesivă a acestor sentimente îl poate îndepărta de tine. Demonstrează-i că ești sigură pe el și pe iubirea lui, prin ținerea sub control a emoțiilor de această natură.

  1. 5.     Control asupra stărilor de nervozitate

Știm cât poate să te deranje iubitul tău prin anumite lucruri, însă încearcă să nu îi spui asta ca o avalanșă de reproșuri, ci mai curând adoptă un ton rezonabil, calm, astfel încât să își dea seama că nu îi faci observație cu rea intenție. Asta îl va face să își dea seama că are femeia ideală alături.

Nu a spus nimeni că este ușor să îți recucerești iubitul, mai ales atunci când trebuie să renunți la anumite lucruri, însă cu siguranță, dacă ești aici, merită tot efortul.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
flirt iubit parteneri relaţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 mai 15:58
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenei mele și ea mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: [email protected] puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
[email protected]
1
EUR
4.8396
RON
25 May
noapte 10 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H