Cum să-ţi seduci şeful ca să obţii ce vrei de la el, fără să ştie colegii

Şeful este mereu persoana care poate să ajute să îţi deschizi mai multe porţi în carieră şi poţi să grăbeşti acest lucru chiar dacă eşti o persoană foarte competentă folosindu-te de simplul fapt că eşti femeie.
Romania TV
10 iun. 2013, 07:32
Cum să-ţi seduci şeful ca să obţii ce vrei de la el, fără să ştie colegii

Sa recunoastem ca de multe ori la locul de munca este foarte confortabil daca intram in gratiile sefului nostru, tocmai de aceea pentru a face lucrul acesta este nevoie sa stim o serie de tehnici de a-l seduce pe sef si de a obtine ce ne dorim, fara sa starnim suspiciuni.

Metodele pe care le poti folosi pentru a-l face pe seful tau sa te doreasca foarte mult si sa isi doreasca sa te aiba apoapre si sa te ajute pe toate planurile sunt cat se poate de simple, iar daca sunt folosite corect iti pot da un imbold imens in cariera. Unicul lucru pe care ar trebui sa nu il faci repede, din cauza ca este o imensa eroare pe care multe dintre femeile care doresc sa avanseze o fac, este sa faci sex cu seful tau foarte repede. Indicat ar fi sa nu faci sex cu el absolut deloc din cauza ca imediat dupa ce te va avea va dori sa scape de tine cat mai repede. Acest lucru se intampla din cauza ca ai devenit o persoana mult prea periculoasa pentru el, odata ce l-ai satisfacut, si ca vede in tine un om care ar putea sa-i compromita integritatea pe care o afiseaza daca cumva divulga ceea ce s-a intamplat.

Asa ca cel mai bine este sa il faci pe seful tau sa te doreasca si sa il seduci fara sa isi dea seama pentru a-l face sa iti ofere beneficii si sa spere ca, la un moment dat, te va baga in pat.

1. Imbraca-te provocator, dar cuminte

Fanteziile sexuale ale barbatilor cu secretare sunt unele dintre cele mai cunoscute. Pentru a obtine acest look, pe care ar fi bine sa il adopti de cateva ori pe saptamana, nu este nevoie decat sa porti o fusta pix, foarte mulata, o camasuta cu un decolteu adanc, dar nu prea provocator, pantofi cu toc inalt si cel mai important, parul strans intr-un coc inalt. Este indicat sa porti si o perecehe de ochelari de vedere. Asigura-te ca seful tau te vede de cateva ori imbracata astfel si nu ezita sa scapi ceva pe jos in fata lui. Cu siguranta te va ajuta si vei obtine cel putin un zambet.

2. Viziteaza-i biroul atunci cand este singur si pare relaxat

Prefa-te ca ai sa-i pui intrebari legate de munca si ca iti doresti sa avansezi in cunostinte. Deschide o discutie cu el si lasa-l sa-si manifeste curiozitatea. Cu siguranta orice discutie inceputa il va face sa se apropie din ce in ce mai mult de tine.

Citeşte mai mult pe lyla.ro

Citeşte şi Fii tipa pe care o abordează toţi bărbaţii

Spynews
Tzancă Uraganu, gest impresionant în memoria lui Lucas. Ce decizie a luat în carieră, pentru nepoțelul său, care a murit: ”Am promis” / FOTO
Bzi.ro
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Cum a reacționat acesta, la ieșirea din închisoare
Fanatik.ro
Zilele norocoase în funcție de zodie în luna iunie 2024. Când primești bani și oportunități, conform zodiacului chinezesc
Capital.ro
E complet ilegal în România. Te ÎNCHIDE imediat. Regula pe care nimeni n-o poate încălca
Playtech.ro
Fotografiile pe care Lavinia Pîirva le-ar vrea şterse de pe internet! Ce făcea în tinereţe, imagini INDECENTE
DailyBusiness
Se dau bani pentru digitalizarea primăriilor din țară! Anunțul oficial de la Guvern
Adevarul
Mii de tineri ruși mor în războiul din Ucraina. Familia unui soldat de 18 ani ucis pe front: „Abia aștepta să se înroleze”
Spynews
Hidrologii, anunț de ultimă oră! Pericol de inundații în mai multe județe din țară. A fost emis un cod galben de viituri / FOTO
Spynews
EXCLUSIV! Fostul iubit al Cristinei Pucean, acuzații extrem de grave la adresa dansatoarei și a familiei ei! Bărbatul susține că a fost păcălit și își vrea banii înapoi! Declarații pentru Spynews.ro!
Evz.ro
Doliu în sportul românesc. A murit unul dintre cei mai mari campioni
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Rusoaica superbă s-a cuplat cu un milionar mai tinerel ca ea! Cum arată Anna
wowbiz.ro
Scene cutremurătoare la morgă, după ce părinții Raisei au mers să ridice trupul neînsuflețit al micuței: "În loc să-mi îmbrac copilul de viu, mi-l îmbrac de mort"
Cancan.ro
Incredibil! Gestul golănesc făcut de Iancu Sterp, după ce a pierdut cu Zanni în finala Survivor All Stars
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise au fost făcute publice
kanald.ro
„Eu am găsit-o în groapă”. Tatăl adolescentului care a ucis-o pe Raisa a rupt tăcerea. Ce spune bărbatul despre un posibil complice
Capital.ro
ADIO, maestre! S-a stins marele sportiv al României: Ne mor campionii
StirileBZI
Creșterea salariului minim va duce la un val de scumpiri. Experții spun că este un efect de domino
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
stirilekanald.ro
Raisa, ucisă de vărul ei! Băiatul a recunoscut ce i-a făcut! Detalii șocante
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
RECALCURAREA PENSIILOR se va putea face RAPID! Simona Bucura Oprescu a ANUNȚAT
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'