Cum scapi de celulită, în 7 zile, cu sucul starurilor

O licoare din fructe şi legume face furori în lupta împotriva celulitei.

RomaniaTV.net
02 aug. 2016, 13:10
Cum scapi de celulită, în 7 zile, cu sucul starurilor

Inainte sa afli cum scapi de celulita, haide sa trecem in revista cateva lucruri importante despre aceasta afectiune a tesutului fibros.

Medicii se impart in doua categorii cand vine vorba de celulita: unii spun ca trebuie incadrata la boli, altii sustin ca e prea mult sa o clasificam drept afectiune. Ca sa intelegem mai bine celulita, e bine sa ne intoarcem putin la lectiile de anatomie din scoala generala.

Citeşte şi  GREŞELI de evitat atunci când vrei să scapi de celulită

Dupa cum stii, stratul exterior al pielii este mentionat sub numele de epiderma, iar imediat sub aceasta se afla dermul (bogat in folicul de par, glande superioare, vase de sange si o serie de receptori nervosi).

Urmatorul strat, dupa derm, este primul dintre cele trei straturi subcutanate, adica sub piele. Coaja de portocala se formeaza aici, intr-unul din cele trei straturi subcutanate.

Primul strat subcutanat este cel care da batai de cap femeilor intrucat aici se afla o camera de celule de grasime separate de tesutul conjunctiv. Proiectii din aceste celule ies la suprafata, in derm, ducand astfel la aspectul neuniform, inestetic al pielii.

Vezi cum prepari sucul pe TeoTrandafir.com