Cum scapi de durerea de genunchi cu oţet de mere şi sare

Durerea de genunchi este chinuitoare pentru multe persoane care experimentează această senzaţie. Odată cu înaintarea în vârstă, articulaţiile încep să se slăbească şi astfel apare durerea.

RomaniaTV.net
18 ian. 2017, 12:02
Cum scapi de durerea de genunchi cu oţet de mere şi sare

Genunchiul este cea mai complexa si solicitata articulatie a corpului. Atunci cand durerile sunt pe termen scurt, nu este necesara interventia unui medic. Problema se rezolva cu creme si cu lotiuni aplicate local.

In cazul in care durerea de genunchi este severa si persista zile intregi, este necesar un consult medical de specialitate. Atunci cand durerea este brusca si ascutita, vizita la un medic poate ajuta la atenuarea durerii.

Citeşte şi  Eliberează-te de dureri, fără medicamente

Pentru a scapa de durerea de genunchi, in primul rand este nevoie de repaus. Compresele reci cu gheata sunt de mare ajutor pe termen scurt.

O alta recomandare a medicilor are legatura cu exercitiile fizice. Lipsa miscarii duce la artrita si la alte boli ale articulatiilor. Exercitiile recomandate sunt gimnastica in apa si mersul pe bicicleta eliptica. Acestea intaresc sistemul imunitar, tonifica musculatura si sunt importante si pentru sanatatea tesutului cartilaginos.

Citeşte continuarea pe Revista Teo