Cum se aplică, de fapt, extensiile de păr clip-on VIDEO

De multe ori privim domnişoare şi doamne la tv, cu păr impecabil, lung şi frumos, însă de cele mai multe ori acestea se folosesc de diferite artificii.

RomaniaTV.net
10 ian. 2014, 09:04
Cum se aplică, de fapt, extensiile de păr clip-on VIDEO

Extensiile de par nu mai sunt o noutate in zilele noastre. Aproximativ 1 din 5 fete s-au folosit sau se folosesc de aceste artificii.

Exista patru tipuri de extensii de par: clip-on, cheratina, micro ring si impletite.

Astazi vom vorbi despre extensiile clip-on. Acestea sunt un model inedit de de extensii si poate cel mai popular din intreaga lume.

Citeşte şi Avantajele extensiilor de păr şi cum se aplică

Au o prindere discreta si simpla, pot fi folosite pe parcursul intregii zile, pot fi vopsite, coafate, spalate. Acestea sunt alcatuite din benzi de par, de care sunt atasate mici clame, aproape invizibile, acestea fiind in aceeasi culoare cu culoarea parului, iar datorita aplicarii acestora in par acestea nu se vad si se imbina foarte bine cu parul natural. Nu necestita ingrijiri speciale sau intretinere neaparat la saloane specializate si ca pret sunt cele mai accesibile.

Acestea sunt usor de aplicat si usor de purtat, lucru ce nu poate fi decat un beneficiu pentru noi cele care alegem sa le incercam. Extensiile clip-on pot fi de doua feluri: din par natural si din par sintetic. Sunt de diferite marimi, care pot fi adaptate fiecarei tunsori si tip de par.

In acest tutorial vom invata cum sa aplicam acest tip de extensii:

Primul lucru pe care trebuie sa il facem in alegerea extensiilor este culoarea. Aceasta trebuie sa fie aceeasi ca parul nostru. De exemplu daca avem parul negru, extensiile trebuie sa fie de culoare neagra.

Continuarea si VIDEO EXPLICATIV, pe Lyla.ro.