Cum se descurcă Camelia Șucu în rolul de bunică: „Copiii mei să protesteze, asta este”. Fosta soție a lui Dan Șucu este adesea criticată de fiicele ei

Camelia Șucu, una dintre cele mai de succes femei de afaceri de la noi, cu o avere de 55 de mlioane de euro, este de asemenea și o bunică foarte iubitoare.

07 feb. 2024, 20:26
Cum se descurcă Camelia Șucu în rolul de bunică: „Copiii mei să protesteze, asta este”. Fosta soție a lui Dan Șucu este adesea criticată de fiicele ei
Camelia Șucu este o mamă și o bunică împlinită

Camelia Șucu își adoră nepoții, copiii celor două fiice din mariajul cu Dan Șucu. La 58 de ani, femeia de afaceri este o persoană realizată, care, de-a lungul carierei și-a demonstrat abilitatea ca om de afaceri. Chiar dacă a absolvit Medicina, a ales domeniul antreprenoriatului, în care activează de 30 dea ani.

În prezent, femeia de afaceri găsește timp să se dedice familiei, în special fiicelor sale și nepoțeilor. Camelia Șucu îmbină munca cu viața de familie, bucurându-se din plin de rolul de mămică. Aceasta are două fiice, Ioana și Cristina, care, la rândul lor au copii. Prima este mama unui băiețel, iar mezina are două fetițe. Bunica adoră să se joace cu cei 3 nepoței și recunoaște că uneori există proteste din partea fiicelor sale pentru că le face toate poftele celor mici.

Citește și: Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ: „A fost un moment greu de gestionat. Mariajul e un compromis”

„A face poftele nepoților este dreptul câștigat al bunicilor și nu au decât copiii mei să protesteze, că asta este. Dar a le spune nu’ este absolut normal și nu neapărat a le spune nu’, ci a le spune ce putem să facem, ce nu putem să facem, cum e mai bine să construim. Asta vine natural, pentru că trăim împreună multe ore de foarte multe ori în timpul săptămânii și atunci învață de la a trăi și împreună cu bunica ce e bine și ce nu e bine”, a declarat Camelia Șucu pentru Playtech.

Citește și: Cum se întreține în formă Camelia Șucu. Ce mânâncă într-o zi obișnuită: „Secretul e echilibrul”

Camelia Șucu este o bunică generoasă când vine vorba de cadouri. Cu toate astea, nepoșeii vedetei nu-și doresc lucruri ieșite din comun. Nepoțelele ei cor, în special, creioane colorate și acuarele, fiind pasionate de pictură, de la vârste fragede.

„De cele mai multe ori cer animăluțele de pluș, deci am tot dat cadou și tot mai avem. Le plac foarte mult animalele și de pluș, dar și cele adevărate. Au și un cățeluș, pentru că și-au dorit, dar nimic extraordinar. Fetelor le place să coloreze, să deseneze, chiar au și talent și de multe ori ne cer creioane colorate, acuarele să poată să picteze sau să deseneze”, a mai spus Camelia Șucu.