Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ: „A fost un moment greu de gestionat. Mariajul e un compromis”

Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ. Femeia de afaceri a fost căsătorită cu Dan Şucu şi au împreună două fete. Început în 2004, divorţul dintre cei doi părea să fie o poveste fără sfârşit. După ce şi-a încheiat socotelile cu fostul soţ, Camelia a rămas cu o avere considerabilă.

01 mai 2023, 16:55
Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ: „A fost un moment greu de gestionat. Mariajul e un compromis”
Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ

Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ. Acum, după mulţi ani de la separare, afacerista susține că divorțul a fost cel mai greu moment din viața ei. Consideră că întreaga viaţă este făcută din compromisuri, inclusiv mariajul, la care ambii parteneri participă.

Citeşte şi: Cum se întreține în formă Camelia Șucu. Ce mânâncă într-o zi obișnuită: „Secretul e echilibrul”

Camelia Şucu, noi dezvăluiri despre divorţ

Cu siguranță divorțul a fost un moment greu de gestionat și sunt convinsă că toți cei care au trecut prin asta știu ce vorbesc, nu intru în detalii. Dar au mai urmat momente greu de dus emoțional.

Am învățat ceva din majoritatea, din unele n-am învățat nimic, ci am rămas doar cu un gust amar. Sunt convinsă însă că ce nu te doboară te întărește, asta e chiar rostul provocărilor în viața noastră, deci aș putea spune că sunt de multe ori mai tare decât eram în tinerețe.

Cele mai mari greșeli din viață mea au fost în materie de parteneriate și asocieri pe care le-am făcut. Am încredere în oameni. Mă entuziasmează, cum spuneam, începuturile, și tind să cred că toți au valorile mele. Oamenii de multe ori profită de multe, se opresc în aparențe, nu joacă fair.

Viața e făcută din compromisuri, toată. Societatea în care trăim ne cere compromisuri în fiecare zi. Mariajul e un compromis la care fiecare participă, parteneriatele de business sunt compromisuri.

Compromisul nu e rău, și nu e doar unul. El înseamnă renunțarea la ceva dorit ca să acomodezi și dorința celuilalt. În absența lui cred că n-am exista, de fapt. Compromisurile rele sunt cele care renunță la valorile de bază, cele care încalcă reguli, norme, principii, legi. Din astea n-am făcut niciodată„, a declarat Camelia Șucu, pentru Unica.ro.