Cum se descurcă Mirela Vaida în plină pandemie de coronavirus: „Fac patru oale de mâncare o dată la două zile”

Mirela Vaida este una dintre vedetele care merge în continuare la serviciu, în plină pandemie de coronavirus, astfel nu s-au schimbat prea multe lucruri în viaţa ei, în afară că petrece mai mult timp cu copiii şi găteşte mai mult şi mai des.

RomaniaTV.net
01 apr. 2020, 04:55
Cum se descurcă Mirela Vaida în plină pandemie de coronavirus: „Fac patru oale de mâncare o dată la două zile”

Gătesc foarte des în ultima perioadă pentru că îmi cer copiii. Înainte, când nu stăteam acasă, iar ei erau la grădiniță, n-aveam decât grija unui mic dejun pe care-l făceam imediat și, eventual, seara, la 8, când ajungeam eu, copiii mai mâncau ceva așa, de noapte bună.

De data asta lucrurile s-au schimbat. Îmi cer de patru ori pe zi mâncare și nu vor de fiecare dată același fel. Trebuie să le dai supă, felul doi și desert și pentru toate astea trebuie să muncești. La noi, fiind atâția oameni în casă, trebuie patru oale de mâncare o dată la două zile. Și facem două ciorbe, sau o supă și o ciorbă, sau o supă de perișoare și o ciorbă de văcuță, sau o supă de pui cu tăiței și o ciorbă de legume…

La felul doi, tot ce mănâncă toată lumea, un orez cu pui, un gulaș de vită, pe care-l face soacră-mea, o tocăniță de cartofi, un spanac cu ou, paste…„, a declarat Mirela Vaida pentru Click.ro.

Citeşte şi: ŞOCANT! Vulpiţa a umilit-o pe Andreea Esca! Cum s-a ajuns la aşa ceva

Cred că toată lumea e panicată. Am totuși trei copii la care mă întorc în fiecare seară acasă și sunt conștientă că orice expunere reprezintă un risc. Avem grijă mare cu igiena, avem credință în Dumnezeu, încercăm să ne securizăm cât putem, încercăm să limităm contactul cu oamenii.

Eu nu ies niciodată la cumpărături, singurul care merge este soțul meu și merge la ore la care crede că e mai puțin aglomerat. Nu mai mergem la hipermarketuri, doar la o băcănie din vecinătate, pentru că la noi în sat fluxul de clienți este mult mai mic. Încercăm să mâncăm ce avem prin casă și să nu ieșim des, revenim la lucrurile simple„, a mai spus vedeta pentru aceeaşi sursă.

Mirela Vaida, despre a patra sarcină: „Cu izolarea asta în casă cine ştie ce nebunie iese”

Mirela Vaida este mamă a trei copii, doi băieţi şi o fetiţă, însă nu vrea să se oprească aici. Vedeta a declarat că şi-ar mai dori o fetiţă, să întregească echipa de fete, iar această izolare cauzată de pandemia de coronavirus poate aduce surprize.

Mai în glumă, mai în serios, prezentatoarea TV a mărturisit că nu se ştie dacă va rămâne însărcinată, probabilitatea este destul de mare având în vedere situaţia actuală.

Citeşte şi: Mirela Vaida, goală în cadă: „Soacră-mea a făcut-o. Normal că am pus-o pe Facebook”

„Cu izolarea asta în casă cine știe ce nebunie iese. (…) Nu mai vorbiți, nu mai pociți, deoarece cu izolarea astea în casă e nenorocire.

Mai stăm un pic, să ne mai revenim un pic, că nu ne mai revenim. Am vorbit. A trecut un an. Când ai 1 ți se pare greu, când ai 2 ți se mega greu, când ai 3 nici nu-i mai simți, a spus Mirela Vaida la „Agenția VIP”.