Cum se întâlnea Bill Gates cu femeile. Un angajat Microsoft rupe tăcerea: „Asta se întâmpla”

Cum se întâlnea Bill Gates cu femeile. Omul de afaceri ţine primele pagini ale ziarelor, după ce soţia lui, Melinda, a făcut anunţul divorţului. Un angajat Microsoft rupe tăcerea şi face dezvăluiri incredibile despre escapdele miliardarului.

08 iun. 2021, 12:18
Cum se întâlnea Bill Gates cu femeile. Un angajat Microsoft rupe tăcerea: „Asta se întâmpla”

Cum se întâlnea Bill Gates cu femeile. După ce au apătut zvonuri legate de infidelităţile omului de afaceri, un angajat de la compania Microsoft face dezvăluiri. Americanul cu o avere netă estimată, în mai 2021, la 146 miliarde de dolari venea la birou cu o limuzină Mercedes, după care folosea o altă maşină, un model Porsche, care se spune că ar fi un adevărat „aspirator de femei”.

Citeşte şi: Lovitura supremă pentru Bill Gates. Detalii şocante despre omul de încredere al miliardarului

Cum se întâlnea Bill Gates cu femeile

Miliardarul

pleca la volanul unui astfel de automobil sport chiar în timpul programului de lucru, susţine unul dintre angajaţi, care a subliniat că în birourile Microsoft devenise evident ce făcea Gates.

Cu toții am presupus că asta se întâmpla când era cu femei. Știam că există multe întâlniri externe care nu erau în calendarul său”, a precizat sursa, potrivit Daily Mail.

Totuşi, o altă sursă a declarat pentru Vanity Fair că „schema Porsche” pe care ar fi folosit-o Gates pentru amante nu reprezintă decât un zvon: „El este unul dintre cei mai programați oameni de pe planetă și nu a dispărut niciodată din birou.” Alte surse au declarat presei că Bill și Melinda trăiau vieți separate de mai mulţi ani înainte ca ea să solicite divorțul în mai.

Gates este renumit pentru colecţia sa de mașini, având o preferinţă specială pentru Porsche. Recent a cumpărat un Porsche Taycan, o mașină electrică. Miliardarul a deținut anterior un Porsche 911 din 1979 și un Porsche 959 Sports – dintre care au existat doar 337.

Bill Gates, despre motivul divorţului de Melinda

Bill Gates a dezvăluit motivul divorţului de Melinda şi a descris căsătoria ca fiind „lipsită de iubire”. Această mărturisire a fost făcută de miliardar prietenilor de golf, înainte ca vestea separării să fie făcută publică.

Bill a vorbit, în urmă cu ceva timp, cu prietenii apropiați pe terenul de golf şi le-a spus că mariajul a fost lipsit de iubire, că s-a terminat de ceva timp și că trăiesc vieți separate”, a declarat o sursă pentru New York Post.